• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Aha, tak to mam nejaky mezery v nazvoslovi :)) bral jsem musle jako otevreny :)

Co presne teda jsou otevreny sluchatka?:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Mam tyhle a jsem spokojneje. Mic se da odepnout

HyperX Cloud II, červená KHX-HSCP-RD | CZC.cz
    https://www.czc.cz/hyperx-cloud-ii-cervena/167227/produkt

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Těm ruským kokotům už fakt jebe... Teď v poslední bitvě mě bez příčiny vybuchl tank za jízdy ve skoku... Nikdo mě nestřelil, do ničeho jsem nenarazil, ani jsem ještě nedopadl (Lynx, kola, 0 dmg i kdyby...). Nechápu.
    A taky mě pěkně mrdá, že mám poměr bitev obrana/útoka tak 2/1. kokoti z WG.
    REPA
    REPA --- ---
    Ja radsi rozjel mise na 279 a to je teprve zen cviceni:)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak definitivně mě ta zasraná frontová mrdkolinie nasrala. Větší soubor imbecilů a fuckyourself rng jsem nezažil snad za celou existenci téhle zamrdané kundohry.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BIO23: od ty doby co se neda picovat v globalu, je ta hra uplne o hovne :(
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    Mam jen 3 osmickovy tanky, t28, pershing a arty lorra číslo nevím, a opravdu prdel. Jsem snad tolik ještě neprodelal :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    sranda taky je, když předvedete nemalej hysterák v chatu a ty piče to pak ještě vyhrajou
    nebo na FL to ještě vyhrajem, ale já vzteky přijdu tak o měsíc života
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ve FL beru hlavne black bulldoga a pak T44-100 a skorpiona ...heavynu az kdyz to fakt zeseru a defender mi vubec nesedl( pomalej) ale jeste jsem nezazil ze by to skoncilo u prvni lajny ....drtiva vetsina skonci dobytim ( unabalanced ), a kdyz utocime a dobudeme neco z druhe lajny tak okamzite spawn tam a jedu krizem k nejvzdalenesjimu delu a tam uberu minimalne pulku a nekdy i celych 2500 sam...
    Nejluxusnejsi setup je kdyz se dobude jen prostredni druha lajna a odtud proste vyjizdite na dela a tim je nutite se vracet nebot spawn maji bud uprostred nebo vpredu nekde v pici....
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    KOUMAK: no uz to tady padlo, flanknout nebo treba vyuzivat nalety, arty...ja to hodne jezdim s FV207 a takovy Defendery dokazu v kombinaci s naletem dost pochroumat...pri obrane beru T28 a taky me casto nemuzou vystipat s nejaky dobry pozice, pak ale vetsinou prileti ten nalet nebo nekoho napadne me objet.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Pokud je jeden cap neprůchozí, ať už kvůli tuhé obraně, nebo debilním spoluhráčům, kteří kempí na redlině a obecně dělají hovno, tak další respawn dělám na jinou frontu.
    Důležitý je i sledovat lokální přečíslení - když se podíváš přes "tab" na tabulku hráčů na vlastní frontě, tak je tam vidět, kolik hráčů na ní z obou týmů je. V útoku ho chceš provádět co nejvíc, tj. přesouvat se na frontu, kde bude dost spoluhráčů na postup. Naopak v obraně přečíslení udělat nechceš, protože to znamená, že chybí tanky na jiné frontě. Bohužel se nedá úplně dobře zjistit na které.

Jenže tohle nejmíň 75% hráčů nesleduje a pak vidíš, jak je plná fronta v místě, kde se obránci protlačili až zpět už do dobyté zóny (což je úplně k hovnu), ale proti nim se nikdo nespawnuje a zbytek mapy padá, protože tam těch 15 tanků prostě chybí. Za trochu "hatespeech" proti takovým hovadům jsem včera dostal svůj první chatban.
    Dalším utrpením v obraně je sledovat hráče, kteří si sice uvědomují, že je potřeba posílit jinou frontu, ale snaží se o to přejezdem v T28 prot. a podobných pomalých strojích, čímž stráví třeba 5 minut, místo aby podrželi "J" a respawnovali se do minuty tam, kde je potřeba.
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    KOUMAK: Sice uplne nesouhlasim, ale ten minus jsem ti dal nak omylem z mobilu a nevim jak to zrusit...tak promin ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: do kopule se to dá na blízlko celkem slušně střílet... vypadaj malý ale nejsou... neni to samozřejmě 100% vždycky že to trefiš ale dá se... nicméně nevim v jaký jste tam byli situaci...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOUMAK: a to jste objeli roh a najeli na nej v deseti z boku?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    nezdá...je to masakr. Ale ještě o moc horší je ta úroveň spoluhráčů...to by člověk brečel, taková stupidita...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    no právě se mi to zdá ještě šílenější než normálně...o dost horší
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    "wotvalentank" premiovy kod na jeden den premioveho uctu
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR:
    tohle jsem psal včera, ještě před "těma" dvěma bitvama :)
    ...větší šance na projevení se demence spoluhráčů a RNG...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    00KUBAT: jako když při zásahu z 20m dingám s pene 220+mm kolmo do boku nebo zadku tanky, které tam mají max. 50mm pancíř a to třeba 4x za sebou? Netrefuju plně doměřený rány, protože to RNG pošle do jednoho z 10 pixelů, které z celého kruhu nejsou na tanku? Když střílím na SU-130 tak že mi pravidelně prolítává střela mezi veží a korbou? Že když už omylem někoho trefím a probiju, tak je to v 90% případů -10% až -20% RNG na damage?
    Že naopak mě většinou příletí +20% dmg od tanku, který má přesnost +0,45, střílí za jízdy s otočkou věže na 400+m a ačkoliv má pene 180, tak zcela neomylně probíjí mýho defendera v hulldownu? A že je to co popisuju tím spolehlivější, čím větší "bot" stojí proti mě?

To se ale přece zcela běžně děje i v randomu a není to ani nic novýho. Jen bitvy na FL jsou delší a spawnuješ se opakovaně a teoreticky se rychleji dostáváš do boje, takže se tyhle WG patentované funkce dokážou líp uplatnit.

Ve FL je to doplněné o ty dobroty, které popisoval Empik, tj. že mě to včera opakovaně spawnovalo doprostřed mezi 4-5 enemáků, na otevřené pole bez jediného krytu a nejlíp s 50 100, která po spawnu ještě přes 20s nabíjí, což jsem samozřejmě ani nestihl.

Každopádně se mi všechny tyhle věci včera výrazně nahromadily tak, že to byl každý výstřel, každý přijatý hit a několik spawnů za sebou ve 2 bitvách. Jinak se to v průměru omezuje maximálně na jeden výskyt od každého na jednu bitvu, což se dá přežít.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    00KUBAT: To bych chtel taky. Posledne sem tuhle kolovec netrefil tak na 150 m. Naboural do skaly a docela dlouho se ani nehnul :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam