• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: posledni co jsem dojezdil, byla mise na pilota, od ty doby sem si rekl, ze mi to za to nestoji (posledni dobou hraju hodne malo, max hodku denne)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    KOUMAK: neboj nebudu , jen jsem zvedavy jestli jsou nekde naky zaznamy podobnych pocinu...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WAR_TIN: nezkoušel, ale IMO neoplatí... Umřít můžeš s průměrně rychlým tankem cca za 40-60s + prostoje, načítání bitvy, fronta cca dalších 1,5-2 minuty a dostaneš kolik? 150exp? Tzn. když zahraješ bitvu 6 minut s výsledným exp 500, tak si na tom cca stejně a to je uplně dno výsledku.
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: jezdim mise na 279 a tohle se proste splnilo jako vedlejsak:)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kuci zkousel nekdo experiment : new account - 1-2 tier 6-8 premium veh. a jenom poustet bitvu , dat double R nebo chcipnout jinym rychlym zpusobem , dat jiny tank opakovat opakovat opakovat jestli tohle neda v prumeru za hodinu vic zkusenosti nez bezne jezdeni (prumernemu hraci) , premiaky sou na kredity a na opravy samozrejme...
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: je, staci no life a prumerny skill, nebo nadprumerny skill a zbyte ti i nejaky zivot :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: tos to řekl slušně, takový bandy zajebanejch pračůráků by se měly preventivně vystřílet. Hned po tom zmrdovi, co vymslel riglý MM a RNG. Jako dopíče fakt není normální, abych jezdil 90% bitev jako plíva v týmu, kde na topu je četa tří retardu s WN8 pod 100 a zbytek týmu má tak 400 a proti je nejhorší hráč s WN8 1400+. A když už náhodou vůbec můžu strílet, tak to lítá komplet do hajzlu, nemluvě o naprostém výsmech rollů na dmg.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Ja jsem tomu za posledni dva tejdny rozhodne moc nedal :)
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: ja to ani nechtel vyjizdet, ale v nedeli jsem zjistil, ze jsem na IX. pozici nekde uz na konci, tak jsem to dojel
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Slusna prace, ja jsem asi na tieru III :D
    REPA
    REPA --- ---
    pico tak dnesni random na obou serverech byl naprosto vyzivny. takovou zkurvenou bandu trotlu clovek nevidi kazdy den. fakt na bliti. ale jen si tady odlozim jeden no life prispevek

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ssi jedine pokud chces mit kv2 v garazi ale nechdes na ni drzet posadku zbytecne celou.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Má smysl kupovat tu KV-2, co jde dnes v obchodě?
    Wargaming.net Premium Shop
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/9044/?utm_source=wot-portal
    REPA
    REPA --- ---
    To chces ty vole:)))

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    píče ruské...
    REPA
    REPA --- ---
    jj Maus je gut spotter. Nejlepsi na Malinovce nebo Prochorovce, kdyz mas proti sobe tier 8:)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    součastně nejlepší tank pro spot

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    ABSURD: Tak mě jirka nechal šestý kill a bylo z toho Mko :) btw. devátá bitva s tímhle tankem a teprve druhý win : /
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    konečně M

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam