• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    Kazde M je gut
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    HULIK: Tenhle tank jsem miloval! Pomalý, ale ty sidescrapy...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    Po delší době pěkná hra a ještě s tímto slimejšem :-)

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Dík, koupil jsem ho, dneska ho proženu a uvidím. Předpokládám, že na pasiv spot to nebude tak excelentní jak ten ruskej premium light, ale bude to spíš na fight, což chci.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mam ho od WG pujcenej na 3 dny. Je to Rucko lehonce mene obratny pocitove. Dobrej gunhandling. Celkem slusna penetrace a v dnesni metagame kde vsude jezdej jak hovada lidi v tech kolovejch picovinach to ma oekny HE se 105mm pene.
    Nedingne to nic. A artyna uplne kazda ti zrusi posadku a moduly a veme pul zivotu
    Velmi peknejch 410m dohledu.
    Hraje se mi s tim lip nez s bulldogem nemeckym. Lip se mi s tim jezdi.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/12880/?utm_source=wot-portal&force_login=1
    Zkoušel někdo ten novej HWK 30? Mám cukání to koupit.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Kemprnůp:-)
    REPA
    REPA --- ---
    jedna fajnova s kocicakem

FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Taky jste dostali dárek k MDŽ? Škoda že nepřihodili i nějaký emblémy žehliček :(.

RALI
    RALI --- ---
    REPA: To se mi taky jednou povedlo se stockovou IS3 mezi desitkama na dolech pri stretnuti. Jediny co jsem za celo bitvu udelal, ze jsem dojel do capu a schoval se za barak. Te nenavisti potom v poste, se mohli preskocit, ze jsem jim zkazil nasobky a kurvim WN a ja nevim co jeste :)
    REPA
    REPA --- ---
    super bitva. proste to capli a jebat:)

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    znicit 2 tanky behem 4 minut jsem myslel ze to nedam ( cca 5 s pred limitem) no a vykouklo z toho Mko

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BIO23: jako mají slušnou alfu, ale ty reloady a gunhandling nebudou nic moc. Pancíř prakticky neexistuje a i přes ten sklon je cokoliv se 122mm a většíma rážema overmatch (to platí pro tX, na t8 stačí i 91mm).

Supertest: Swedish Medium Tanks ( UDES 13 ALT 5, UDES 15/16 & UDES 16) « Status Report
    https://ritastatusreport.live/...07/supertest-swedish-medium-tanks-udes-13-alt-5-udes-15-16-udes-16/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jako ta damáž na osmičce a damáž na medku ruské desítce... balanc jak má bejt
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    svedky siedge mode medka se 440 alefou a 14 stupnema deprese :-D

Developer Diaries: New Swedish Medium Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=u6bg1jCRULk
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: posledni co jsem dojezdil, byla mise na pilota, od ty doby sem si rekl, ze mi to za to nestoji (posledni dobou hraju hodne malo, max hodku denne)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    KOUMAK: neboj nebudu , jen jsem zvedavy jestli jsou nekde naky zaznamy podobnych pocinu...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WAR_TIN: nezkoušel, ale IMO neoplatí... Umřít můžeš s průměrně rychlým tankem cca za 40-60s + prostoje, načítání bitvy, fronta cca dalších 1,5-2 minuty a dostaneš kolik? 150exp? Tzn. když zahraješ bitvu 6 minut s výsledným exp 500, tak si na tom cca stejně a to je uplně dno výsledku.
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: jezdim mise na 279 a tohle se proste splnilo jako vedlejsak:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam