• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    RALI
    RALI --- ---
    00KUBAT: klidne jenom jednu, ale tu s puvodnim nastavenim. Bylo to jak hrat forbes, 10x vedle a pak jackpot :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Good Old Tanks: WoT Classic 0.7.0
    https://www.youtube.com/watch?v=ArxwDXNWTwc

WoT Classic 0.7.0: How to Play
    https://www.youtube.com/watch?v=wnLt8pNa5YY
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    RALI: za mě naprosto v pořádku... ještě bych omezil artyny max na 2 v týmu.
    RALI
    RALI --- ---
    FONTAN: jojo :)

Hravam mezi jedenactou a druhou rano, a bitvu 15:0 jsem nepotkal tak mesic. Decka asi uz spi :)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    RALI: jojo rebalanc potrebuje v tehle hre hlavne artyna....

to, kolik her konci "velmi male cislo": 15 je naproto v pohode

HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: Já jednou za rok prodám desítku, s mou četností hraní to zatím stačí na dalších pár let ;) EDIT
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Posledni dobou si dam vecer tak tri ctyri hry s lajtama a seru na to :) Ale na fullgold nemam kredity :))
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: mě poslední 2-3 roky baví vlastně jen spotovat/šikanovat velké mapy s full gold lajtkem, trochu se stydím :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: To si takhle jednou za cas reknu, ze bych si koupil premiak. A pak si radsi zajdu pro nejakej chlast :))
    HOUH
    HOUH --- ---
    Se fakt nad směřováním téhle hry musím smát a lituji každého, kdo putinovcům ještě posílá peníze..
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    RALI: omg :(
    RALI
    RALI --- ---
    to me poser, udelaji uplne nesmyslny kolovozidla (za me ultrademence) a uplne zkurvej artyny. Tak si to uplakanci konecne vyfnukali, v ty novy uprave pro artyny neni vubec nic pozitivniho, uz ted se s tim hralo blbe, dmg to dava mensi nez heavy, ale strili to 2x za minutu. Ja chci zpet puvodni oneshot arty...
    SPG Rebalance: Changes Overview
    http://www.youtube.com/watch?v=gRYCXFsCCWs
    BIO23
    BIO23 --- ---
    00KUBAT: tak na dálku to nevidíš přesně, kams ho trefil , nebo naopak pičuju jak mě kurva mohl probít... po bitvě mrknu a ahaaa :D
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    na rouzloučenou se čtyřkou

RALI
    RALI --- ---
    FLAMBELLE: ja sam ziskat body nemuzu, rekrut jo 2 za vitezstvi, 2 za dmg + spot ktery je vic nez HP tanku s e kterym zrovna jede a pak 10b za medajle (uspechy, nebo janevim jak se tomu rika) napr velka raze, odstrelovac... Pokud jede s tim co ho naverboval, body naskakuji rychlejc a treba hlavni prinos a tyhle jsou pak za 20 bodu. Jediny co me napada, ze pokud jezdi rekrut sam, nemuze jezdit porad stejnym tankem (ale v cete jsme jezdili porad ty stejny tanky a boby priskakovali jak o zivot)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    00KUBAT: Tak je to spis takovy eye candy, nez ze by to bylo super prakticky. Osobne mi to prijde jako prijemnej mod :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FRK_R23: no mně to právě nepřipadá jako něco, co bych ocenil :-) ale raději jsem se zeptal, zda mi třeba něco neuniká, když píše, že "tohle vypada dobre a uzitecne"
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    00KUBAT: Tobe je to mozna k nicemu. Nebo nevim, co ti na to mam rict:) Me to prislo zajimavy. Jestli jsi nekdy hral War Thunder, tak tam tohle vidis po kazdym killu a je to fajn. Me spis vetsinou zajima, kdo kam trefi me, nez kam jsem se netrefil ja.

Nicmene na tvou otazku odpoved nemam. K cemu je prakticky dobrej tenle mod si musis zkratka rict ty sam.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23:
    FRK_R23: a k čemu je to prakticky dobré? Moc nechápu smysl... K čemu mi je vidět, že rána kterou jsem 10 sekund mířil do vany RNG finálně poslalo do mantletu?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: Jeste jsem nezkousel, ale testnu to :) Na mody uz jsem se davno vysral, pouzivam jen MoE ukazatel :) Ale tohle vypada dobre a uzitecne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam