• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    HULIK
    HULIK --- ---
    HULIK: Uz to vidim :
    World of Tanks servers will be down on May 2 from 02:30 to 10:00 CEST (UTC+2) to get everything in order.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj, aktualizace se stahla, ale muzete se prihlasit? Me to nejde?
    Psali nekde neco o odstavce?
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    00KUBAT: Asi se nebudeš divit kdyz ti řeknu ze to s touhle artinou mam naprosto stejne za 45 bitev 35% winrate. A to ji mam full .
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Jak je tohle možné? To přece nejde bez toho, aby ve hře nebyl nějaký zkurvyfikátor, který se věnuje tomu, aby vám hry s některýma tankama naprosto zkurvil..
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MIRROS: Budes asi mile potěšen , kdyz přijde mapa kde schovas spodek tak jsi králem na hřišti . Jen ty artyny
    HOUH
    HOUH --- ---
    MIRROS: To jsou spíš takový lehký tanky s víc hp, největší výhoda je mobilita. Já jako skaut je nesnáším, pač to dost lidí hraje agresivně a někdy překvapí.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR: Já sem Cometu i Cromwella prodal. Ne že úplně nelíbí. Pohyblivost ok, věž taky občas něco dingne, ale přijde mi že i to topové dělo je slabé. Ale nechám si ho. A IX a X potom určitě taky.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MIRROS: Jestli se ti nelíbil Centurion Mk. I, tak Mk.7/1 a AX jsou obdoba téhož na svých tierech. Mě ta linie celkem sedla, takže až na Comet (který budu časem kupovat zpět) zůstaly V-X v garáži.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Na vrcholku stromu: Získejte Centurion Action X | Slevy a speciální nabídky WoT | World of Tanks offers & discounts | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/special-offers/new-top-of-the-tree-centurion-A-X/
    No to se mi ale náramně hodí :)) Jako do tieru VII to byl na téhle větvi porod. Tier VIII Centurion Mk.I taky žádný zázrak, tak sem zvědavej na IX a X. Máte někdo? Mám se těšit? :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    už aby nerfli TS5
    REPA
    REPA --- ---
    Lol tak WG prej odvolalo nerf 430/430U
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Fuhrer is back?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: 88? to bude nějaké znamení
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    ELDOUGO: Ácht und achciš? Working as intended :D

Jinak ne, sorry, neviděl jsem stejnou /podobnou chybu...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    já si asi nezahraju. ať dělám co dělám tak se mi ta instalace vždycky kousne. má někdo podobný problém ?
    a ještě navíc jen pár procent :) zajímavé !

REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: taky to ma 440 alfu, ale zas to nabiji pres 12 vterin. kazdopadne se s tim daji zahrat luxusni hry
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    LIQUIDFREAK: No, jedeš to znova, s těžšíma misema...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VOMETAK: Toho mam ja, ale.. jak ziskam chimeru? Nakej event?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989: a ty už máš alespoň excelsiora??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam