• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SICKBOY4000: Jo, zdálo by se že jsou lepší, ale ne pro mě. Já prostě nedokážu s t10 zahrát nic.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Nechápu jak je to možné, ale s t9 proti t10 udělám mnohem víc, než s t10 vs t10. Prostě asi nedokážu hrát s desítkama. Snad s každým t9 tankem mám větší průměrné poškození, než s t10...
    HOUH
    HOUH --- ---
    „Jackson je zvenčí hodně ohořelý. Uvnitř je totálně černý a obávám se, že to odnesla převodovka. Pogumovaná pojezdová kola jsou nevratně zničená. Škody utrpěl i Stuart, jejž jsme dávali dohromady pět let"

Hořící tanky u Prahy obletěly svět – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/503971-horici-tanky-u-prahy-obletely-svet.html

HOUH
    HOUH --- ---
    Já byl jednou totálně na haluz v bastogne na dni otevřených dveří, vstup byl zadarmo, šlo by to procházet klidně i celý den, neuvěřitelný množství techniky, fakt super.

Bastogne Barracks - a fascinating WW2 interpretation centre
    http://walloniabelgiumtourism.co.uk/...ntent/bastogne-barracks-fascinating-ww2-interpretation-centre

Bastogne Barracks (Belgie) - Recenze - TripAdvisor
    https://www.tripadvisor.cz/...togne_Barracks-Bastogne_Luxembourg_Province_The_Ardennes_Wallonia.html
    HULIK
    HULIK --- ---
    FRK_R23: Potvrzuji, nadsenec a muzeum super, po vsem se da lezt a na cokoliv zeptat.
    Na tom VT-55 jsem se svez, nahore na korbe, kdyby byl zajem muzu hodit video.
    HULIK
    HULIK --- ---
    SOLNAKAR: Diky, to by tak nejak odpovidalo tomu, proc je o vinicich ticho po pesine. S polici je to jeden gang ...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: U tohohle pana jsme pred par lety bylii s pritelkyni. K narozkam si tam zaridila VT-55 :))) ulet, sympatickej chlapik.

Vypravel nam tam, ze se mu podarilo sehnat tzv. zivou (tedy palbyschopnou) tusim Cometu. Tak si s tim chtel zastrilet a sel to resit na generalni stab. Tam prej malem spadli ze zidle a nic nechapali :D No nakonec se pres ACR domluvil s britskou armadou a kdyz jsme odjizdeli, tak to bylo v reseni. Britove prej byli nadseny :D

Jeho synek je mimochodem tankista :))

Taky povidal, ze pokud chce bejt u strelby v tanku, tak musi strilet vyskolenej tankista strelec. A pokud by si chtel zmacknout spoust, tak pres dalkovy ovladani.

Kdo jste tam nebyl, tak doporucuju. Vetsinou je tam dost prazdno a pana to hodne bavi :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HULIK: O oficiálních informacích nevím, ale co jsem zjistil, tak to vypadá, že vězeňská služba to na hulváta narvala před ten kamion, který to (kupodivu) s těma cca 40t na návěsu neubrzdil a dal to tomu busu na motor, který začal hořet. Jeden dozorce to nepřežil.
    Bus to prohnalo protihlukovou bariérou a kamion vytlačilo až do levýho pruhu. Od hořícího busu pak chytil i kamion a plameny olízly toho Jacksona.
    Samotný tank ale nehořel. Pravděpodobně to odnesly pásy a kola, což by nemuselo být úplně tragické.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tady je jeste v plne krase z lonske akce v muzeu.

HULIK
    HULIK --- ---
    Uz nekdo ví jak se to stalo a kdo byl vinik?
    HOUH
    HOUH --- ---
    VOMETAK: to já přesně nevím proto otazník ;)

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    HOUH: jen pro pořádek, je to Jackson
    HOUH
    HOUH --- ---
    Chudák hellcat a stuart?

MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Jo včera sem koukal, že už těch X jezdilo docela dost.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Jedete na ty nové Švédy? Kolomrdky z principu jezdit nebudu (myslím že se do té hry fakt nehodí a nepatří), ale tyhle novinky vypadají zajímavě.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    GL_ST0RM: Hranice říše je největší zlo. Nesnášim jí :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Za mě himl, jediná mapa, kde se nedá spotovat a vlastně tam není ani pořádný bush.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Za mě Enska, Paris...

S Enskem bych snad ani neměl problém, kdyby byl max. do 6 tieru. Pak by to byla Paříž a asi Minsk. I když taky dost nesnáším Ledovec, s tou zlomenou letadlovkou, je ta mapa taky celkem dost "zlomená". xD
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Ensk je debilní, ale pro mě Paříž a Plzeň jsou horší. Aspoň dostali aspoň trošičku rozum a odstranili Stalingrad a Charkov sami.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Hranice říše a Ensk...ale potřeboval bych ještě min 2 (Paříž a Minsk). Vidím, že tyhle malé koridorové mapy jsou hodně v oblibě :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam