• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: ale jen ti co maji radi kocky a rng na picu:))
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    _HUNT3R_: nechápu?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    _HUNT3R_: Ták, a proto zrušte svoje klany a přijďte do klanu MEOOW. Mňau do piči.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    _HUNT3R_: No to nevim hele:) sockou jezdim denne:)

Ale zase to neni moc dobrovolna volba jako WoT no:))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A popravdě víc me sere dat 3500 za roční litacku za MHD než za 3000 ročně do tanku . Uz jen z pohledu časového využívání služby.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Češi maji milion klanu , všude 10 hráčů aktivních . No i tohle přispívá k tomu ze to jde doprdele. Ale to si asi nikdo neuvědomuje .
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Můj překvapivě TYGR. :D
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    REPA: na WoT jsem se nekoukal... jen na wot-life... tam je Wn8 1800+ :D
    REPA
    REPA --- ---
    TIGERLOVER: Meoow
    REPA
    REPA --- ---
    MONOTYPEK: my mame nejaka naborova kriteria? Ani nevim. Si musim projit co se tam pise:))))
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    REPA: na LOGO ti víš co... ale ty vole... s vámi jezdí Jirka? :D že bych si zase po letech zajezdil s fenoménem WoT? :)

ale vaše kritéria nesplňuji... fokin stats :D
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    REPA: Co je to za klan?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jsem si založil také svůj klan, kde si prdím sám. :D
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    REPA: Moc rád :) Třeba změna hráčského prostředí pomůže :)

Napíši mu :)

REPA
    REPA --- ---
    REPA: jo a mame hezke logo:))))
    REPA
    REPA --- ---
    MONOTYPEK: Absurd zalozil klan pro milovniky kocek a tak tam jen tak jezdime, nadavame a snazime se vyjet par krabic bez nejakych ambici:) tak se muzes klidne pridat. Teda pokud vrchni kocicak nebude proti:)))
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    LIQUIDFREAK: Díky Peťo :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONOTYPEK: Hele todle jsem resil uz mnohokrat, a sem rad ze i pres pokusy ucet prodat/darovat mi stale zustal. Obcas dam wot, obcas wows ale aby mne to nutilo jim davat real cash, z toho uz sem vyrost.
    Je to preci jen halda hodin, a aspon ten ucet ti zustane, s zenskyma je to stejne ale ty nemas moznost si uchovat pro pozdejsi nahodne "osukani". Doporucuji se niceho nezbavovat ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MONOTYPEK: Premiak uz jsem si prave nekoupil hodne dlouho. Naposledy jeden mesic, kdyz zacala FL. Prave proto jsem taky videl, jak dramatickej rozdil to je:)

Pred tim urcite rok f2p a progres se vlastne zastavil.

Kdybych rozjel treba italy, tak se celkem bez problemu dostanes na tier 8. Ale pak uz jsou ty stroje moc drahy a vyjezdit si ctyri sest mega je casove neunosny
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    FRK_R23: já už do toho nechci cpát ani ten premiák, za poslední měsíc jsem odehrál jen pár hodin.

mám ještě druhý účet, kde sice mám jen pár low tierů, ale když by se mi zastesklo, mám co zapnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam