• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: když se rychle vyprodaj lístky na koncert, tak je interpret taky zmrd? :) chápu tvoje rozhořčení, taky jsem ho nestihl, ale na druhou stranu nerozumim tý kyselosti... ten tank má stejný staty jako Type 59 a nemá bonus na gainy jako na CN serveru, takže jsi prakticky nestihl koupit předraženej skin... navíc, třeba tam ještě bude? ten event pokračuje, kdo ví, třeba se tam objeví každý tři dny další tisícovka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Super, v 18:00 se dal koupit Type 59G. 18:01 už zásoby vyprodány. Ať jdou fakt už ty čuráci z WG dopíči.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    _HUNT3R_: Někdo musí být na té druhé straně :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    6 bitev , 5 vítězství , průměr WN 2800 . Klasika
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    WAR_TIN: jedna ze dvou mých dnešních výher byla se záchodem. skončila 15:5 a já si nestihl na nic vystřelit. dmg 0, spot 0. v bitvě bylo 8 lightů... to byl frmol :D pětinásobek jak se patří :D
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    lol typicke WOT : 257 1. bitva 4500 dmg prohra 2. bitva 4000dmg prohra 3 .bitva 450 dmg a munice :_( a vyhra samozrejme ...proste pokud nastrilim tak musime prohrat....
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: Mno jiná zarážející věc je, že červení hráči mají v ranked bitvách lepší výsledky než já. Ale nutno podotknout, že mě provázela neuvěřitelná smůla. Jako že mi přes celou mapu trefí jedoucí FV kopulku kranvagna v hulldownu a vypne mě za full. A to bylo v každé bitvě něco podobného...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ABSURD: tak já jdu zkusit ne random. nebaví mě prohrávat furt 4:15
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    MONOTYPEK: Klid, já po čtyřech dnech hraní ranked bitev, kdy jsem se dostal na 3 a zpět na 0 jsem byl taky dost nasranej. Ale o to pohodovější je pak random:-D
    RALI
    RALI --- ---
    MONOTYPEK: umis hovno :)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    dal jsem tomu dnes 10 her. 2 výhry. a z toho v jedné jsem si ani nestihl vystřelit. seru na to :)))
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23: ja tak 259 miliard zracenych nervovych bunek...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MIRROS: možná ho daj časem do prodeje
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BIO23: Sem si to myslel. :/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MIRROS: ne
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    A já bych chtěl Chieftaina. Je nějaká možnost jak ho rajčak jako já může získat?
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    trojkový záchod jsem vždy chtěl! :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, tak podle všeho se dal koupit za kredity (5mil.). to je docela lákavé. každý den v šest ráno a v šest večer se nabídka mění. množství prodávaného je omezené
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: hmm, tak na to jsem asi prilis linej
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: jo v klientelovi ve "store"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam