• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    nějak se daří, zase M

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Aha. Proto jsem jich v poslední bitvě tolik potkal. Dali nám rekt.
    EOS
    EOS --- ---
    Prý jich bylo 15 tisíc bez unicorn skinu a s posádkou bez skilů za 9M stříbrnejch a za 3 min pryč.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak teď je v nabídce Caernarvon AX. ale nevim za kolik, protože už ho mám :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EOS: na QHD už asi bude pokles docela patrný. pokud to nebudeš hrát v menším rozlišení v okně teda :) ale hratelné by to být mělo
    EOS
    EOS --- ---
    Kvůli práci a stařecký vetchozrakosti potřebuju trochu větší bukvy, tak uvažuji o novém monitoru. Nízkou nudli na filmy nemusím, spíš nějakou WUXGA 16:10, nebo QHD. Mám teď na starým 3GHz Q9650 s 1050Ti 4G nějakých 80-90fps při 1650x1080. Jak moc tragicky se projeví to větší rozlišení? Máte, pls, někdo nějaké praktické srovnání po podobném upgradu?:
    EOS
    EOS --- ---
    Asi polomužikum z WG z těch pár prvních vyprodanejch nabídek nějak jeblo, když nabídli 30k exotickejch reskinů káry, co byla zadarmo v maratonu, po 10kG. ;-)
    BTW, celkem by mě zajímalo, jak jim jdou na odbyt Fort Knoxy.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já zapomněl, žes úchyl na tygry :) spíš bych si vzal toho sedmičkovýho US Tigera II. jestli tam bude, tak ho asik beru do sbírky
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Ten skin se mi fakt líbí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (pref mm má i normální 111 a taky 112)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: to je jenom reskin wz-111. hlavní výhoda je preferenční mm (setkává se max s tierem 9)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: tak snad konecne s tim uz pujde neco uhrat
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: fantastickej tank na snapshoty a střílení z dálky... ted to fakt pekne trefuje a ty APCR lítaj hodně rychle...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: už jasný :) čtu "leo" a přemýšlím nad švédama
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    TIGERLOVER: Jeho průbojnost ale ne. Tak nic.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Desitkovej Leopard
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Sakra, ten Alpine tiger se mi líbí.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    PRAASHEK: ze by TX Leopard? :)
    2019 Medium tank "buffs" - General Discussion - World of Tanks official forum
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/602689-2019-medium-tank-buffs/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: co být xleos? masa bob se učit mluvit vaše jazyk
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: tady je to možná navázaný na ten "no rules" event, takže až do pátku :)
    The Black Market is Now Open | Special Offers | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/black-market/
    In the meantime, keep your eyes peeled for any rare tank out in the open, or nice bonuses being active - such as an x5 XP for the first daily victory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam