• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a sedmičky jsou nové osmičky (s novým MM). hraju dneska jenom proti devítkám, jednou proti osmám v dvoutierové bitvě. black prince na otevřené mapě proti devítkám v 4-5-6 šabloně je hrozně zábavný
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: u toho focha mě překvapilo, že tam byl eště o půl osmé. tak jsem si ho koupil a jsem bez stříbra. jdu nastartovat KV-5 a T-103 a vydělávat
    REPA
    REPA --- ---
    nepocitane bitev a nervu ale je to tam:)

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Foch 155 - 25 000 000 stříbra 3000 kusů a mizí...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    IS-6B za 8000 goldů ještě 6 minut, kusů zbývá dost...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _HUNT3R_: sou uplne v pohode... mám je já i hromada dlaších lidí a je to ok.. mikrofon zní z prdele na YT/stream použití takže mám externí jinak sluchátka sluchaj v klidu... často tyhle problémy bejvaj zvukovkama, ovladačema nebo nákejma směšovačema - používám VoiceMeter na smešování zvuku z ruznejch zdroju do ruznejch vystuopu...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KOUMAK: No prave za 1400 bych uz čekal celkem kvalitu. Mam sluchátka 7 let za 600 docela slušná a proto bych čekal víc než mam. Každopádně Diky za radu aspon vím ze tyhle kupovat nebudu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: dyť to píšu, že je tam podruhé :) včera byl pryč během pár minut
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Byl i včera.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: ještě před půl hodinou jich tam bylo taky pár. prej tam ten tank hodili podruhé, protože se na RU serveru včera něco zjebalo a slíbili opáčko. a aby to bylo spravedlivé, tak ho dali znovu i všem ostatním! :))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ještě v 7:20 bylo 9000 kousku T34B za 8,5 milionu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    taky něco
    REPA
    REPA --- ---
    tak M je tam

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    T34B za stříbro. Už je pryč :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PAVEL1989: puč mi pár melasů. jenom do konce týdne
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: no ja mam tu puvodni, kdyz se vybiraly balicky(lehky, stredni, tezky) pri rozjezdu hry
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    World of Tanks - Micropatch 1.5_3.2
    Created 1 hour ago

Dear Commanders,

The World of Tanks servers will be unavailable on 28.05.2019 for approximately 25 minutes:

Both servers starting from 12:30 CEST

WoT EU1 starting from 12:30 CEST
    WoT EU2 starting from 13:00 CEST

Roll out!

Your Customer Service Team
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: To není "áčko". Pz. IV/V má aspoň na rozdíl od Mutanta dvě verze: "Pz. IV/V" a "Pz. IV/V A", což je úplně to samý, ale pro alfatestery ;)
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: kokutci. Hlavne ze to mel byt tank ktery uz nikdy nepujde koupit stejne jako mutant a A36 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam