• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    jen v premiakach mám dneska pres 20T za 6 let a myslíš si že to někoho zajímá? Ani za 10T to není prodejne.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    cenu účtu už dneska zvyšují jen kampňové tanky (tanky vyjete v klanu - 907/chiftain atd) , které nejsi schopen běžným ježděním získat. Ty ostatní které jdou koupit za prachy , tak při prodeji ohodnoť na 40procent ceny, Odečti ty premiaky co se daly vyjezdit (progeto,ebrfl, FV215 atd). Tvůj čas strávený ve hře nikoho moc nebere, takže když by to bylo za 5T tak je to za mě moc. ALE jistě existuje řada majetných lidí, kteří to vezmou klidně za 10T. Ale i to je v očích hráče, který do toho za 5 a více let narval tisíce zoufale málo.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    _HUNT3R_: 21k goldu tam este je no ja hadal kolem 5000,-
    delat nedelat - hra je uz pro me nudna a cim dal vic hloupa....
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WAR_TIN: Pokud bych to měl brát podle sebe tak Max 4000 tisíce . Neni tam extra za co by se mělo platit vice. Ale víš te se to nemá dělat ? :-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kluci jenom odhad a nazor prosim vas : za kolik se bezne prodavaji ucty ( nebo daji prodat) prumerneho hrace jako jsem ja
    wartin82 - WoT-Life.com - World of Tanks Statistiky
    https://cs.wot-life.com/eu/player/wartin82-510291657/
    s 30 Tier X a 10 Tier VIII premiakama i obj.260 tam je...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    New Double Barrel Gun System!? ► World of Tanks ST-II Closed Testing
    http://www.youtube.com/watch?v=rQYAUO2Niqk
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: prémiáky už dávno nejsou na cvičení posádek :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA:
    SOLNAKAR: 1.5.1 už jede. opravdu za 2M koupíš Trainig Manual, který dá 250.000 xp celé posádce (a musí být v tanku, na který je trénovaná, pokud vím, zatím jsem to nevyzkoušel :) ostatní knížky budou za mise/speciály/jestli si dobře pamatuju, tak i v rámci "reward for merit" (nevim, jak je to česky :)

_HUNT3R_: hele když to používáš na žárovku, tak nemusíš být magnát.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Kluci kdy ma vyjit ten patch dneska?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Hra se holt někam posouvá. Dřív byla 100% posádka jen za goldy a slevy prakticky nebyly.
    Pak k některým prémiákům začali jako hroznou výhodu dávat rovnou 100% posádky.
    S osobníma misema (nyní kampaněma) přišly ženský s nultým skillem BiA a expy na jeden další. Člověk musel už něco předvést, aby je dostal, ale 2 skilly v základu, z nichž jeden ti nezdražuje další postup, je brutální výhoda.
    Pak přišlo Berlin trio (Rudy, Cromwell B a IS-2) a s ním i posádky s nultým skillem, které si šlo najednou koupit za cash. A takovýhle akce se už staly celkem standardem a posádky s nultým skillem už dostávají "speciální" prémiáky celklem běžně.
    Když přidali možnost narvat freeXP do posádky tak to sice byla drahá možnost, ale aspoň umožnila se vyhnout grindu žárovky.
    Teď přidají vyexpení celé posádky za kredity. Jestli to fakt bude 250k XP za 2M se uvidí, tohle je hodnota z test serveru. Kdyby to tak bylo, tak je je to o cca půlku nižší cena oproti cestě přes freeXP - 250k pro posádku se 4 členama bez akcí vyjde na 8000g což odpovídá 3,2M creditů. S maximálním využítím akcí na konverzi XP na free a školení posádky za free se to dá stáhnout na 2200g, tj. 880k creditů. Ale na knížky taky nejspíš budou akce, a na ně nejsou potřeba goldy koupené za cash a není potřeba ty XP na něčem vyjezdit, aby bylo možné konvertovat (v příkladu výše by bylo potřeba vyjezdit 1M XP, což i s prémiákem a zálohama může klidně 300-500 bitev trvat).

Na jednu stranu se mi libí, že je to sice grind, ale furt f2p možnost jak vylepšit posádku. Sice by to mohlo dávat možnost i novým hráčům nebýt znevýhodněn tolik oproti lidem, který mají v tanku vygrinděnou posádku s 5+ skillama, ale nový hráči na to nebudou mít - dokud jsem neměl koupené všechny tX, tak mi taky kredity tolik nepřebývaly, abych jen tak pustil nekolik mega do posádky. Zato teď mám volných 120M, takže naopak proti novým háčům můžu svoje posádky ještě zlepšit a to zadarmo.

Co možná taky nedomysleli je to, že tím oslabují výhodu prémiáků. Teď pro každou posádku, kterou chceš trénovat, potřebuješ zvlášť prémiák. Teď bude jednodušší si vystačit jen s jedním, ten točit dokola a pro ostatní posádky koupit knížku.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Ale každy neni naftový magnát jako ty
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    třeba v Armored Warfare to tak funguje (víš, že tě spotli, je to jakobys měl právě ten sixth sense)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: posádku můžeš expit pomocí free xp. na první skill je potřeba cca 21.000 free xp když je akce na 50% "slevu" na tréning, což bývá celkem často. free xp lze převést za goldy z normál xp, které si nahoníš na jakémkoliv elitním nebo premiovém tanku, na převod bývají taky akce (v nejlepších akcích byl 1 gold 45fxp). já to používal čistě na žárovku pro commandera. což je imho skill, kterej by měl být v defaultu ve hře bez tréningu. ale to bych toho chtěl moc
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    EMPERROR: Nejak mi to asi nedochazi, jak jsi driv mohl vyhonit instantne posadku za goldy?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FELCARKILLER: Když máš love je Ti kouřeno, když nemáš love kouříš : ) Jako dycky... xD

Jde mi o to, že posádky byla poslední výspa skutečných hráčů (to nešlo okecat/zaplatit), nyní už ano.

Resp. šlo, ale... (musel jsi mít hafo goldů a musel jsi někde mít naježděný expy)

Někomu může přijít, že to rovná "trh", že si můžeš dopřát za silvery to, co ostaní mohli jen za goldy. Ale ve finále to budou používat ti samí jedinci, jen se jim to drobet zlevnilo... Imho... Třeba se platu :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    EMPERROR: moc nerozumim ty narazce s tim kourenim no...

treba ve warthunderu me tohle tak trosku sere, ze si za prachy vytrenujes posadku a zebraci jako ja, co litame s tema retardama co blijou pri kazdym ostrejsim manevru, jsme temer bez sance
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Samozřejmě máš recht, ale na věci to moc nemění... : /
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    EMPERROR: tak za love si muzes koupit i stribrny afaik :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FELCARKILLER: Ano, přesně tak. Za love si koupíš goldy, za goldy silvery a za silvery vykouříš všem ostatním... ...rybník (a u toho i WG ). xD
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: :D watafaaaak

takze si uz muzes neprimou cestou za real money koupit expy do posadky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam