• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    New Škoda T27 Spotted in The Game Files ► World of Tanks Škoda T27 Preview
    http://www.youtube.com/watch?v=HF6e_DrFf6o
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ten session informer v nové verzi je super. dnešní bilance:
    her: 10
    vítězství: 1
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    A další:-D

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Pořídil jsem novou hračku:-) Třetí bitva...

E_D
    E_D --- ---
    tohle je artinář jak vínko... :) https://www.wot-life.com/eu/player/Arty_rules-551706103/ omg..
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Někdo Pluton na Frontlajny?
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    VOMETAK: A by se li líbilo hrát uz od 7 ve všední den.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    to si takhle ráno pustíš bitvu a koho nenajdeš u sebe v týmu :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: tohle je fakt lajna, kde přeskakování za free nedoporučuji. Chce si to ty "tanky" ošahat postupně. Byť s devítkou jsem teda taky trpěl jak pes - malá alfa, malý dohled.
    Každopádně u tý tX jsem došel k názoru, že to nutně vyžaduje fialový equip a žrádlo, čímž se dohled dostane konečně přes 445m. Střílí se s tím hlavně HE na prdelky, takže pene neřeším. Podstatný je nechcípnout na začátku při prvním spotu a vydržet až do chvíle, kdy se trochu vyčistí mapa a vznikne prostor pro manévrování a lovení osamělých kusů.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WOJTYLA: nevím...do tier 9 se mi s tím hrálo dobře, tohle už je nějaké moc rychlé :-) a nestíhám...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    volové jak hrát to desítkový kolový auto? já to nemužu udržet rovně... jede to nekam vždycky jinam, noc to neprobije, a furt to odněkud padá... vrazil jsem so toho 230 000 free expu a tvl asi vrátim posádku do toho vodměnovýho frantíckýho stáhaře na 6 tieru:-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FRK_R23: lol, jsem dyliňák... mi nedošlo, že je to premiák, jsem myslel, že to je emil ve švedským stromu na osmičce :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: Premiak je dycky ve stocku, ne?:)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23: to máš ale jiného EMILa
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: tak ty si jiný blázen :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    Já ho drtim ve stocku a celkem to s tim dělem jde. Akorát je hrozně pomalej
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    No, tak je doma. Není to špatný, ale žádná hitparáda to taky není. Nedá se s tím trefit ani stodola...
    ...zevnitř.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Po dnešním patchi některé modpacky shazují hru při vstupu do velké bitvy. Pokud by se vám to stalo, stačí hru pustit v safe modu. Teď jsem jel jednu, kde na každé straně vypadlo cca 5-10 lidí.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Novej kamarád - 3. bitva. Jen jsem zjistil, že E100 neprobiju z metru goldem ani na prdel.

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WAR_TIN: Podavaj se dneska jeste ucty? Vetsinou drive slo o rare tanky a predevsim o staty. Myslim ze nadeji ma jakous takous fialovej ucet s Chieftainem a 907mou. A hromadou desitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam