• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: to se mi taky občas stává

btw dneska je v akci T-44-100 bez pičovin k tomu s 30% slevou. a z těch lepších taky Löwe se stejnou slevou
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: ja bych to stíhal ale von popojel tak aby si me přidržel před sebou no...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: ty vole já jedu na camo s každým tankem, kterej to aspoň trochu umožňuje a že se za mě postaví heavy nebo jinej pičus s mínusovým camo je na denním pořádku. strašně mě to sere. já jsem furt neviditelnej pro enemy a najednou to začínám schytávat a ten šulcek za mnou je krytej :) snažím se na to dávat pozor, ale občas to nestihnu.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Skoro bych řekl, že hraješ WT s Rusáky. Tam toto bylo běžné. Rozjedu se, plesk mě do motoru. Uhasím, oplata do munice. Vyřešeno.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Jo 5 tier pz4h s houfnici :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: tak ted kámo pustim bitvu, dojede odpočet a napálí me jen tak t78 na motor
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: jednou me vytlačil čurk ze skály a podruhy si stoup za me s heavy a rozsvitil se a necouvnul a já nemohl odjet
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: dvakrát teamkill ze čtyř herr je podivná statistika. jak se to zadařilo (a s kterým tankem)?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    WOJTYLA: Dvakrát teamkill? To je sakra smůla. Já musím říct, že sem dlouho nepotkal žádného blbečka co by škodil, nebo pálil do vlastních.

Se tady s váma ještě podělím o radost. Minulý týden sem si konečně vyjezdil STRV 103B a jako ty vole!! Zatím mám za sebou cca 50 bitev a je to neskutečnej stroj. Hrozně mě baví to pálit a nespotnout se :) Je to takovej neviditelnej sniper. Těšil sem se na něj a dostat se přes ty low tiery stálo rozhodně za to a naplnil moje očekávání :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    a dalí nula a 92,5%... asi neco rozkopu takhle me to nanasralo už leta teda
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    doprdele už s touhle hrou... tešil jsem se na 94,68% že si sem dám brzo suj první 3 marklej tank a 4 bitvy dva krát teamkillnutej a mám za 93% kurvajebat polaky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    _HUNT3R_: Já ho včera dostal a fungoval. Asi je to časově omezené...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    nefunguje
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    DASISTTANKFEST2019
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Taky vás to odpojuje od serveru?:
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ABSURD: ale on se aktivuje, taky mi to psalo, mrkni do garaze
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GL_ST0RM: Bééééééééé
    Kvůli technickým obtížím nelze WG kód uplatnit.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    BACKINUSSR:
    - Additional Crew Experience per Battle (x2)
    - Additional Experience per Battle (x2)
    - "Made in the U.S.S.R." style added
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ABSURD: nebrec, tady mas jinej "BACKINUSSR" :) ten zatim plati, ted jsem ho aktivoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam