• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: To je najednou volného času vid? :D Já hraju cca. rok a půl a jestli sem v kuse vynechal 14 dní. Tak nějak. :) Návrat nebyl problém. Co mi ale problém dělá jsou těžký tanky, který sem si teď rozjel. Byl sem zvyklej na medka a TDčka a teda ty těžáci (KV 85 a IS aktuálně) mi vůbec nejdou :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: jo tak
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: No msleno tak ze toho neni plnej jutub jako tech brotskejch lightu a tak.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: tak to tichej buff moc neni ne, kdyz se o tom pise v patch notes, nebo?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: no me se zdá že ten první pohyb je takovej cukanej potom v tom siedge už mi to přijde plynulejší... a ano ta elevace už me mnohokrát stala HP či život když sem nemohl zvednout delo na místo kam to normálně vždycky šlo... každopádně se na to těšim moc...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: Popravdě ta základní deprese i elevace je potřeba. On i u těch švédů je ten hydro-nesmyslo podvozek tak trochu napikaču. I když stojíš na místě tak je to sklopení strašně trhaný a pomalý. Rozhodně to není na rychlou střelbu s plnou depresí přes hranu kopce.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ten tichej buff STB v novym patchi jste zachytili? bude mít -15 stupnu deprese a !!! +20 stupnu elevace ... sundaj mu maličko hull traverse ale buffnou turret traverse... z toho bude dobrá bestie - už ted se mi s nim hraje super...
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    repast od vedle ;)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dneska v akci KV-5 za pár kaček, kdyby něco :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: No ty vole tuhle jsem hral v noci uplne statej a pkat sem si nejsois spijence s neritelem a rano koukam ze sem modrej :-)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Přesně, bez piva to nejde hrát. Ale když je piva moc, tak taky ne:-D
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: kdo to nehraje s pivem u huby, tak je divny:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a proto je nejlepší s lajtkem hezky kempovat na bázi. však oni se s tím kluci v hevies nějak poperou...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Jedina cesta by asi byla zvysit maximalni spotting range lightu treba na 500m. Ale buh vi co tuhle sracku zachrani. Ja uz to hraju jen vozralej:-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: a už na větě "Jedu s medkem napozici a jede semnou light co je stejne daleko" ti nepříde něco špatně? :D V době, kdy medka jely 40km/h by současné rychlosti lightů byly v pohodě. Už v tehdejším stavu jim Eldougo říkal "epileptický myši" a ještě aby jezdili rychlejc. Jenže medka postupně zrychlily a lighti jsou na tom furt stejně, protže už se nedaj dál zrychlovat, aby to dávalo aspoň trochu smysl. Co to se hrou dělá, když se přidá do hry něco nesmyslně rychlýho, je vidět už na efektu kolomrdek (spot na vlastní bázi 30s po začátku bitvy).
    Power creep se zjevně netýká jen zastarávajících tanků, ale i mechanik. Když všechno zrychluje a všem se zvedne dohled, tak 445m max dohled a 1000x1000m mapy už prostě nestačí.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    WOJTYLA: Jenže v ten moment já jedu se svým LT ještě o 10 metrů dál a hned na to mě spotne jejich medko a rozm*daj mě jak Marselluse Wallace...

Příště se držíš víc vzadu a rozm*daj Tě vlastní, že nespotuješ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Presne jak pises. Jedu s medkem napozici a jede semnou light co je stejne daleko a spoty skacou me :-)
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: on by se pocet lightu nejspis snizil, ale se zbytkem si nevim rady :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RALI: aby mohly lighty plnit svojí roli, tak by jich nesmělo být 3-6 v každé bitvě na obou stranách a medka a hlavně heavy by nesměly mít větší dohled než většina lightů na stejném tieru.
    A i kdyby tohle bylo splněný, tak by to vyžadovalo, aby zbytek týmu měl aspoň průměrné IQ a dokázal namířit aspoň přibližně směrem na nasvícený nepřátele a zmáčknout levý myšítko.
    Nějak normálně a rozumně fungující spotting systém by taky nebyl k zahození ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam