• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VOMETAK: Pravdu díš. Goldy střílím, jen když je to potřeba, nebo dojdou standardní, a žřádlo do randomu vozím jen na EBR. Stejně tak v randomu nepoužívám velký opravy, lékárny a jen na pár tankách mám automatický hasičáky. Třeba tomu LT-432 ten velkej hasičák s -10% na zapálení vysloveně pomohl. Co ho tam mám jsem hořel snad jednou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Desitky bez zradla a velkech spotrebaku nejezdim. Holt nemam 160mio :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: protože jsi se naučil střílet jenom goldy zkus to bez nich, pořádně miř a nebude tě to tolik stát, plus samo vyndej žrádlo a ostatní
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: No taky to nechapu. Jako Solny hraje nasobne lip nez ja takze asi nastrili ale na desitkach pri prohre jsem pokazdy v silenym minusu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SICKBOY4000: Taky kempim a co si vo tom kdo mysli je mi u prdele.
    Je to jen hra. Sice nekdy vo nervy ale ty posledni dobou resim stavama opilosti :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: ne, nemá. Stejně tak "casual" klany a před kampaní složené klany, které to sice hrotí, ale nejsou sehrané. Bez klanu, který je dlouhodobě aktivní a má kvalitní velitele i hráče (nejen s vyhoněným WN8 na low tierech, ale lidi co hrajou týmově a něvyjíždí se "jenom podívat", atd.), to nemá smysl ani zkoušet.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Covece nevim esli ff klan ma v dnesnim nastaveni kamoani sanci dostat se na tanky.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A na se sejde i šest tedy občas
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    GL_ST0RM: A nekecam!
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    ABSURD: tak to kecas! :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: Občas se nás sejde i 5 najednou:-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: A stejně tak MDFK. Jenže stav klanu nyx jsou 2 hrající a mdfk... MEOOW je prostě lepší a má hezčí logo;-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: a daří se naplnit stav hrajícím personálem, já jen že když jsme na NYX foru, můžete naplnit stav klanu NYX
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ABSURD: Idea je taková, že pokud nás v budoucnu bude dost, tak nebudem neaktivní... Tzn. kampaně a ofenzívy, dle libosti...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: tak to můžu bojovat za slávu NYXu a vyjde to asi na stejně
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    VOMETAK: Bojovat za slávu kočičích lidí!
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ABSURD: no a jaké má klan mňau ambice nebo cíle?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No a klan mňau stále čeká na zástupy žadatelů o azyl. Řepa je nešťastný že si nemá s kým hrát...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Na fl prostě nemám nervy. A kde sídlí tvůj účet? Že bych tam zajel ti přepočítat kredity...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: Já to taky flákám, nějak nejsem schopnej si pouštět při hraní FL zálohy, takže jsem se taky jestě nevyhrabal ani na 160m. Pustil bych tomu žilou za XP do posádky, ale furt si nemůžu vybrat, do kterého tanku z těch cca 250. #firstworldproblems

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam