• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo pokud si koupíte balíček s postupem na další úroveň, bude vás to házet do bitev se spoluhráči na nižších úrovních (protože zatím na vyšších úrovních je jenom pár lidí - a dlouho bude, pokud si postup nekoupí), nicméně obtížnost bitvy (počet vln a úroveň nepřátel) se odvíjí od tanku na nejvyšší úrovni, což znamená, že vás prostě a jasně nepřítel rozstřílí. thx obama WG :)) to vymyslel génius
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Tak určitě
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no mám dnes volno, tak jsem si zahrál dvě random hry a obě byly výhry. nicméně ten postup je strašně pomalý. Do 5. srpna? was der fak? A zahraješ si denně max dvě bitvy za přidělené kanystry + další dvě za kanystry za splněné mise. To je ještěr větší was der fak.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: No kdyz tam budete mít po večerech místo, tak ho taky rad zaplnim
    HULIK
    HULIK --- ---
    SOLNAKAR: Zkusil bych to
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR: Taky se rád přidám.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    SOLNAKAR: přidám se
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: jako je to pofidérní vopičárna, ale chtěl bych to zkusit, jen ne s idiotama z randomu. Doufám, že složíme nějakej kočičo-nyxí pluton. Ten improved equip není k zahození.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ad PRAASHEK - je to jsem se obával - nehraješ se svými tanky, ale s přidělenými :/
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    _HUNT3R_: Jo sem ostuda, ale v sedm sem nečekaně vypadl na pivko a pak už sem nebyl schopnej. Dneska večer budu určitě ale .) Ještě jednou sorac no :))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    REPA: Tak to jsem na tom stejne WR 35 WN 2080
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    MIRROS: Tak kde jsi byl. Hrál jsem od 20-3 a ty nikde
    REPA
    REPA --- ---
    od vcerejska hry naprosto na kokot. WR okolo 30%, ale konecne se podarilo M a k tomu dva marky. Vic nedam

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Domácí fronta. Nepouštějte je ani o metr! | Hlavní novinky | World of Tanks - bezplatná hra s tanky online | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/homefront/

to jsem zvědav. nepochopil jsem z toho, jaký bude ten výběr tanků.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    RALI: ja, i do tri, kdyz je nalada a alkohol:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    bych dal taky nějakou četu. potřebuju pojezdit s někým, koho bych se mohl držet a případně mi občas poradil, kam zajet. mapy znám, ale vychytaná místa moc ne. dyť pomalu nevim kam jet s artynou na himlsdorfu! :)
    což mi připomíná, že jsem si teď dával jeden den dost her s lowtierama a z patnácti her jsem byl na himlu jednou. zatímco s osmičkama mě to tam cpe furt. ideálně v artyně :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Mě by přece nenadával
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: ty chces aby ti nadaval?:))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: A jak jsme kvůli tomu smutní:-(
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    RALI: To už spim :)
    SOLNAKAR: Joo taky mě to sere když nastrílim 3tis dmg a koukám a je to třeba 12 : 2 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam