• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WOJTYLA: na goldy nemam :-D ja to zapnul vcera po asi 5 letech, takze sem tak trochu jak alenka v risi divu :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BARTUC: jak co kam střílet? Nabij goldy a střílej to kamoliv... weakspoty jsou přežitek, navíc vetšina tanků žádný nemá :-D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    nemluvě o tom jejich "magickym" podvozky, kdy trefíš kolečko a ten mamrd ti ukáže dlouhej nos a frčí dál.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ALESH: hlavně EBRy, to je taková pičovina. Včera jsem spotil s 13 90 proti ebrum. Amxa proti tomu 1v1 nemaj šanci. Je to rychlejší, pohyblivější, má to ten svinskej autoaim. Málem sem rozmlátil klávesnici...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Tak já sem třeba T IX T-54 přej tak, že sem o tom ani nevěděl a najednou sem měl vyzkoumaný T X, takže za mě zábavný medko. Nevýhoda je papírová korba a malá deprese děla. Musíš hledat místa na kterých ukážeš jen věž, což je v kombinaci s tou blbou depresí někdy docela oser. A vybral sem si T-62A. Obj.140 je údajně (co sem tak slyšel a četl) lepší, ale netuším jak moc to v boji poznáš, takže je to asi spíš o tvé volbě, co z těch dvou se ti líbí víc.
    No a co bych ještě doporučil. Italy a švedský TDčka. Strv 103B mě osobně hrozně baví. :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ALESH: presne si vyjadril moje pocity z hrani :-D je to sileny... asi budu muset rozjet nejakou novou lajnu a pekne se to ucit na novejch strojich :-)

Btw daji se nekde vyresetovat moje staty? Jakoze az se trochu rozjezdim, tak ze bych zahladil svoje sileny lamerstvi? :-D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ale jinak jsem ted taky zacal hrat po letech a dostavam strasne pres hubu. Mapy jsou predelany, bezpecny mista nejsou bezoecny, kde jsem driv nesvitil tak svitim. Mraky novejch narodu a tanku, ktery netusim kam strilet. A co me nejvic stve, jsou skauti... jakoze asi to tak ma byt a delaji svou praci, ale neda se to trefit a jeste te to snapshotuje za jizdy ve skoku...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BARTUC: obj 140
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci ktery rusky medko je podle vas zabavnejsi na hrani? Pomalinku dojizdim t44 a rozhoduju se kterou cestou se dat (ano opet sem se do wot trochu ponoril :-)). Rusky medka me bavily vzdycky a co sem tu cetl, tak sou i dobry :-) Jen nevim, ktery z tech dvou tX si vybrat jako prvni.

Jaka jina lajna je zabavna? Mam vyjetejch jen par tX stroju, ale rozjetyho toho mam dost. Nicmene sem hral v dobe kdy byli jen Nemci, Rusaci, Amici, Frantici a Japoncici?

Diky
    SITH
    SITH --- ---
    ALESH: dík, takže asi FV4202 :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    SITH: tak vyzkouseno za vas. Je to celkem pohyblive, ale zas totalni papir. Delo celkem nepresny, ale da se. DPM tragicky. Prekvapive je to docela zabavny. Ale treba Pugetto je podoby a lepsi snad ve vsech smerech....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA:
    SITH: navíc Löwe má i dost dobrej dohled (400 m), což se může zdát jako maličkost, ale občas se dost počítá. kolikrát jsem měl spotting dmg víc než skauti :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SITH: Musis to heat hulldown a vez te podrzi i v desitkach.
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: standard cena 881CZK
    SITH
    SITH --- ---
    PRAASHEK: píšou že ta škodovka taky bude mít autoloader. A ad lowe, me to vzdycky prislo jako to nejlepší, co můžu na poli potkat. Velký, papírový, pomalý a neohrabaný. Jen to dělo štípalo. Takže za mě jako nepřítel krása. Porovnám si tu škodu a FV a uvidíme
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: proč tomu nedali aspoň o dva body lepší camo, když je to prakticky lajtka... lorraine má aspoň to camo, špaghetto zas autoreloud.

SITH: Lowe je v současném stavu supr náhodou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ALESH: Jo dik ALESH: Ty mi davas :DDD
    ALESH
    ALESH --- ---
    tady screenshot v polstine :D

sklep premium: Škoda T 27 Jan Žižka
    http://www.dom1n.com/newsy/sklep-premium-skoda-t-27-jan-zizka/
    ALESH
    ALESH --- ---
    LIQUIDFREAK: uverejnili to omylem, stahli to a co tak ctu, tak to mozna pusti az se spustenim nejakeyho sepcialniho CS eventu v patek.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A co teda stoji ta t27? Nejak nevidim tu stranku stale
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam