• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    Diky takze obe:))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: StB je ted celkem bomba. Po xx letech jsem to vytáhnul a hned 4,800dmg a 4 killy. A fakt pecka. Na věži jsem skoro 3000 odrazil. Fakt překvapil .
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    REPA: za mě cent, zábavný, super dělo
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Lajna cent je rozhidne hratelnejsi. Zabavnejsi desitka mi prijde STB
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: cent
    REPA
    REPA --- ---
    lajna Centurion AX nebo STB?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VOMETAK: taky bych s tím rád nastřílel víc než 1000, ale když RNG posle 2/3 střel doprdele a než podruhý nabiju tak prohráváme 0:13, tak se hraje fakt těžko. Poslední cca 3 týdny je to fakt nehratelný.
    REPA
    REPA --- ---
    REPA: navic je to celkem rychle takze se premistovat,kdyz je jasne, ze jedna strana jde do kopru
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: jo vetsinu casu spise vzadu pac to nema pancir. Semtam agresivne pokud mas nejakou podporu. Na slabsi cile se pak da pouzit HE munice co ma pene 105
    REPA
    REPA --- ---
    _HUNT3R_: nj ale ty tymy. Porad to konci 5:15 atd. WR kolem 50% coz je des. Vcera mapa horsky prusvih severní baze. Zustal jsem ja v charioteeru Emil I a ta skodule T27. Proti nam 5 tanku a my byli uz nastrileni. Emil drzel ochoz ja most a curak se skodovkou cumel do blba. Tak klikam a pisu at spotuje tu A lajnu, ze nam nejspis vjedou do zad a ten curak napise, ze nema armor. Sice nevim co ma armor spolecneho se spottingem ale to je fuk. Curak teda furt stal a stalo se presne to co jsem ocekaval. Projeli nespotli pres tu A lajnu rozmrdali nas, protoze to ten picus nehlidal
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    REPA: Jak nejde, mas tři pruhy to svědci o tom ze to sakra jde. Ja nemam na 3/4 tanku ani jeden .
    REPA
    REPA --- ---
    aspon nejaka odmena za ty posledni dny. fakt to nejde skoro hrat

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK: njn kdybych tam ale byl tak to nemaš :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989: nic těžkého s bubnem :-)

ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    no hurá

Mise dokončena! Odměna:
    Vozidla přidána: Objekt 260 (posádka 100%)
    Stání přidána: 1
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: klikni si na ten nákupní vozík a uvidíš víc, klikni na íčko a dozvíš se víc :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    k cemu jsou dobre ty dog tags? jsem nikde nic nenasel. jen to, ze se pak daji ziskat nejake odmeny, ale vubec netusim, jak to funguje
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Márty_pičo řikal, že na RU serveru je líp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam