• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TIGERLOVER: aslaina sem kdysi pouzival :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BARTUC: buben je jen tX a je to v podstatě stejné dělo jako na tVIII. Střílí to sice rychle, ale nic moc to nedělá. Amíci jsou asi nejlepší od tVI výš.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BARTUC: je to oficiální WG portál a používám ho od té doby, co jsem přestal dělat vlastní modpack.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: a už máš nějakou rozjetou? GW Panther byl dobrej (otočná věž, poměrně rychlá palba). Nejlepší výsledky jsem měl s GW Tiger (P), má silný kanon a dřív mi přišel i přesný.

Dost oblíbený byl taky M53/55, no tam eště nejsu, jeho předchůdci jsou celkem fajn. M40/43 dává dobře.

Z rusaki arty znám jenom KV-2 a S-51 - not terrible, not great, ale dá se ni v tech tree dostat právě přes KV-2 a nemusíš tu lajnu artek jet přes lowtiery (možná je to jediný jediný její plus :)

Frantíka mám sedmu a taky celkem fajn, ostatní neznám. Taky se dá vyzkoumat (jeho předchůdce) z jiné lajny, než artek (z AMX 12 t).

Není to tak dávno, co WG artky celkově dost pojebali, takže moje minulé dojmy už nemusí platit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jakou byste doporucili lajnu artyn? chci si trosku zahrat na svini :-D jak sou na tom frantici? lakaji me ty autoladery
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SOLNAKAR: kazdopadne moc dekuju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SOLNAKAR: hmm hmm widlim se to nelibi :-d je to safe?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    doporucte mi prosim nejakej peknej mod pack, xwm a tak. Pamatuju si, ze neco takovy bylo a rad bych neco zase nahodil. Dekuju moc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REPA: Ano vime, prave proto sem to tak podal :D
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: tak jsem ON
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: dyžtak dej avizo, jestli budeš streamovat
    REPA
    REPA --- ---
    LIQUIDFREAK: to mam. hlavne behem hrani:)))
    REPA
    REPA --- ---
    RALI: T8-10. S malyma mrdkama, jen kdyz jedu novou lajnu. Jinak dle trid hlavne stredni tanky nebo lighty. Asi dneska zapnu stream at se muzete pokochat, ajk retardovane to hraju se svym tymem
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Klasika. Ja se dostal nedavno na 47% recentu za 900 bitev.
    Jsem tak rad ze uz to nehraju :-) (zatim)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REPA: Twe 48k ty mas ale nervy
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: s cim jezdis, ze mas takovy wn?
    REPA
    REPA --- ---
    vsechno je v poradku. nemam vubec fajnove tymy

RALI
    RALI --- ---
    PRAASHEK: jo to uz je davno, ale myslim ze uz se dalo padat ze skal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam