• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    LAKALYNY
    LAKALYNY --- ---
    Tak jsem si vyžral štěstí na rok dopředu.
    Šestková kolomrdka, 1760 base XP.

Haluz
    REPA
    REPA --- ---
    picuju na twitchi tak se stavte
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak jsem prvně viděl 4 zničený cíle ve frontlině

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Ja mam par T:VIII premiaku (superpershing, mutz, wz111...) Takze jako je cim vydelavat. Akorat ze wz me moc nebavi, mutz neni zrovna dvakrat kompetetivni (uz jsem ho teda dlouho nevytah) a superpershing ma svoje kouzlo po posledni buffu :)

Jen me aktualni spis bavej tanky typu stb-1, obj 277. Mam ted nakroceno k batchat 25t, ale uz ted vim, ze na nemam kredity ani na tier 9, tim mene na top of the tree :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: Koukáš na to špatně. F2P hráč není znevýhodněnej, ale platící hráč má výhody a to dost brutální, především v přeskakování stockových konfigurací za freeXP a lepších posádkách. Což je znát hlavně pokud jako F2P máš potřebu vyjíždět další a další větve a být výrazně kompetetivní v SH/CW.

Když ti jako F2P stačí mít vyjetých pár tanků, se kterýma se ti dobře hraje, nejlíp do tieru 7, kdy ještě bez prémka neproděláváš, tak si můžeš zahrát celkem příjemně. Mám druhý F2P účet, kde mám 3 MoE na M4 a můžu si s ním blbnout do aleluja aniž bych zaplatil byť jedinou korunu a potahám i t7 bitvu.
    Začal jsem tam ale taky vyjíždět další větve a to je strašný: tanky ve stocku a šíleně pomalý grind, 75% posádky bez skillů, nedostatek kreditů.

S nedostatkem kreditů na takový účet dost pomůže si sehnat nějakej prémiák:
    - co čtvrt roku je nějakej maraton (hardcore grind)
    - když už zvládneš pustit 150-200Kč, tak se dá ve slevách pořídit tV-tVII tank, se kterým už se dá vydělat
    - a asi úplně nejjednodušší, nejrychlejší a zadarmo je vyjet tank z recruitment programu, zvlášť když tě pozve někdo, s kým budeš jezdit v četě. Navíc se to dá udělat i s účtem, který byl jen 2 měsíce neaktivní - nemusíš zakládat ani nový. Pro rekruta je t6-7 a pro toho kdo pozval t8.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Hraju malo, par bitev sem tam. Ted jsem byl na dovoleny, zapnul to par tejdnech a nic se samozrejme nezmenilo. Na EU serveru me strasne irituje nevyvazenost tymu. Bud mas kliku a pak vyhravas, nebo mas smulu a pres sebelepsi vykon prohrajes 4-15 a mas ctyri killy... :)

Spis me sere, ze jako f2p hrac jsem ocividne znevyhodnenej. Neni problem vyjezdit si bez premiaku xp na dalsi stroj, ale je takrka nemozny udelat sestapul mega kreditu na T:X. Samozrejme bych moh hrat jen par svejch premiaku, jezdit je jen s par goldama a bez zradla a pak bych po par tydnech az mesicich mel dost kreditu. Ale je to zabava? Za me ne.

Krome toho je celkem do oci bijici, jak nejlepsi tanky jsou ty posledni pridany. Overpowered premiaky netreba zminovat.

Zkratka WG dela vsechno proto, aby se to bez penez vlastne nedalo hrat, pokud do toho nejsi ochotnej investovat absurdni mnozstvi casu. Mit tolik volnyho casu na hrani, rozhodne nehraju WoT, ale nekterou rozehranou pribehovku :))

Takze asi tak :))
    SITH
    SITH --- ---
    FRK_R23: řekl jsem svůj názor, ty také, takže na tomhle se shodnout můžeme a jedeme dál :) hraješ to zas nebo ne? já přemýšlím, že bych začal, blíží se podzim, pak zimní večery, hrát proti počítači mě nebaví, ale bojím se zas té nasranosti z debilních týmů, avšak na klan už není časová flexiblita. A rozhodně už nemám čas si vyjíždět nějakou větev, takže to vidím na nějaké to premko a občasné čety s někým :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Nevim o co ti jde, ale ja nemam potrebu hajit svyho favorita. Ten kluk proste hraje dobre a to je fakt :) Streamuje na twitchi, tak si dej vecer brko a koukni na nej. Hraje prevazne sam, jeho teziste je v MoE a tam se dycky dostane na 100 %. Muzes si samozrejme myslet co chces, ale ja teda nemam problem s respektovanim kazdyho, kdo ve svym oboru vynika.
    SITH
    SITH --- ---
    FRK_R23: nebo hrát v četách se dvěma dalšíma lidma, kde to ve třech máte větší šanci dát, než když hraješ s polákama proti polákům, ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Tak winrate honenim dmg z red line neudelas. Abys mel takhle vysokej wr po tolika hrach, uz to zkratka musis umet. Musis znat mapy, cist dobre hru a vedet, kde kdy bejt a jak reagovat na vyvoj. To spousta lidi neumil. Ja uz SKilla sleduju delsi dobu a rozhodne umi rozhodnout ztracenou bitvu, coz taky vyzaduje nejakej skill (pun intended).

QB to samozrejme taky umi dost dobre a proto ma taky wr nad 60 %.

Zkratka se domnivam, ze oba zmineni panove patrej rozhodne ke spicce hracu :)
    SITH
    SITH --- ---
    FRK_R23: skill. Hele jako statistiky může mít super, ale všichni víme, jakým stylem hraní si ty statistiky honíš :)

z těch videí vidím, že jezdí tam kam ostatní, střílí tam kam ostatní, občas než aby střelil do boku střelí do věže a to dingne, občas nevystřelí vůbec, často stojí tam kam vždy dostřelí arty atd. Zkrátka z těch videí nevidím nic extra TOP hráče, ale normálního dobrýho hráče, vyšší průměr. Toť můj názor z pár jeho bitev. Kdybych jich viděl více nebo se o jeho kanál zajímal více, mohl bych změnit názor
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: Myslis Skill nebo QB?:)

Protoze Skill je jednoznacne top hrac.

skill4ltu - WoT-Life.com - World of Tanks Statistiky
    https://cs.wot-life.com/eu/player/skill4ltu-503233015/

100k bitev, 64 % WR, 3539 WN8
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Mě formou hodně baví Klaus Kellermann.
    SITH
    SITH --- ---
    FRK_R23: ja teda viděl pár jeho her v těch jeho review a nepřišlo mi, že hraje nějak dobře :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Nemyslim, ze je kokot. Ale jeho tank reviews jsou dost o hovne. Deset minut kecu o statech (jasne, jsou dulezity) a jedna hodne povedena hra. Srovnej to s review od Skilla a pak mi dej vedet, kdo ti o tom stroji prozradil vic :)

Kdyz se divam na nejakej stream, tak uz bud jenom QB, ale vic sjizdim prave Skilla. Krome toho ze je vtipnej, tak ocividne hraje siroko daleko nejlip :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REPA: proc?:-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: No, když si o tom tanku nic nezjistíš (a že těch informací včera moc nebylo) a zkusíš to hrát jako t9 VK, tak dostaneš hrozně po držce. Co jsem viděl, tak na to dojížděli včera všichni, co to zkoušeli. Ono v tom oficiálním WG "How to play" videu neříkají nadarmo, že se to má hrát na střední vzdálenosti a ne na blízko.
    Buď se ve WG poučili, nebo to jen není "stronk russia tenk", ale můžeme být rádi, že to není další OP prémiák. Dokonce bych řekl, že je velmi dobře vybalancovaný (což mi příde i ta Škoda T27). Není to must-have a něco, co by zaplavilo MM a dominovalo v bitvách, ale taky to není tak hrozná sračka, jako třeba Mauerbrecher nebo britský lighti.
    Pro hráče, kteří nemají ještě plnou garáž t8 prémiáků, to má oproti třeba Löwe, T34 nebo Liberté tu výhodu, že je zhruba o čtvrtinu levnější. Pokud zvládáš hrát zadověžky, máš pro to slušnou posádku a můžeš to plně vybavit, tak to bude podobně efektivní, jako tyhle starší prémiáky (2-3k průměr dmg, cca 60k kreditů čistá ruka).
    REPA
    REPA --- ---
    QB je kokot
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PAVEL1989:
    VOMETAK: E 75 good?
    SITH
    SITH --- ---
    SOLNAKAR: tyhle vysoký německý heavyny byly pro arty vždy oblíbený no :)
    mě se to líbí, vždycky se mi líbila tahle zadokorba před mausem, tenkrát :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam