• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WAR_TIN: tak pokud se nepletu, 25% damage ti dává velkou ráži, a to snad není tak nemyslitelné nastřílet, těch medailí musíš mít dost
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    Byl by tu nekdo ochotny a schopny mi udelat jednu misi - 25 procent dmg a vyhra (tier 7 +) ...ja tu misi proste neudelam a muzu se rozkrajet....25 procent je podle me absurdne moc...
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: tak to mas jeste cas. Ten rapid mod je az od VIII :)
    REPA
    REPA --- ---
    SICKBOY4000: a ktery tier hrajes?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SICKBOY4000: koukals do nastaveni?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: takže je nejlepší si kupovat premiák po dnech :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Ale cílovou skupinou přece nejsou ti, kdo jsou v prohrávajích týmech, ale ti v těch vyhrávajících. Je to o pozitivní motivaci hráčů, u kterých je potenciál k nákupu.
    Nemusí se jednat jen o indicie k potenciálnímu nákupu prémiového tanku, ale i prémiového účtu. Třeba když ti bude končit prémiák, tak když se ti bude dařit a budeš vyhrávat, tak je pochopitelně větší šance, že si zaplatíš prémiák i dál. Pokud bys furt prohrával a ta hra tě srala, tak se na placení prémiáku vysereš. Pokud máš prémiák zaplacenej ještě na dost dlouho dopředu, nebo za něj nikdy neplatíš, tak tě není potřeba motivovat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Jo tzv. russian bias je slusnej :))

wot russian bias - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=wot+russian+bias

Bejt to jedno video, tak to neresim. Ale pozoruje to fakt HODNE lidi

No ja jsem si ted kazdopadne po pul roce koupil mesic premiaku a teda zadnej benefit necejtim :D viz muj replay :)))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: ale jistě, že jde hráče přeházet podle parametrů, ale poč by sis vybíral, že chceš srovnat ty týmy tak, aby to bylo fér? Z toho přece nic nemáš.
    Co udělat jeden tým lepší a odměnit některé hráče? Třeba ty, co ti platí, nebo je chceš k nákupu motivovat, viz např. VOMETAK - koupí si ten tak, co měl na 10 bitev na zkoušku ten, kdo s ním 10x vyhraje (a nastřílí), nebo ten, koho 10x převálcujou? Když máš dost hráčů ve frontě, ze kterých to můžeš složit, tak není problém si vybírat.
    Proč WG v posledních letech mnohonásobně zrychlili průchod low tierama? Na low tiery nepotřebuješ prémiák abys je uživil, ale taky když máš většinu hráčů vě frontě na tiery 8-10, tak nejen že musí platit, aby to uživili, ale taky máš mnohem víc možností jak složit bitvu podle zvolených parametrů.
    A co se týče složitosti, tak MM má oproti jiným částem hry tu výhodu, že má čas - ve frontě běžně čekáš desítky vteřin. Mraky času jsou to obzvlášť když to srovnáš s tím, jak rychle se musí spočítat shell distribution, pene, dmg, u kterých mám taky silné pochybnosti o tom, že nejsou nějak "cinknutý".
    Statistické vzorce chování těch systémů poměrně jasně ukazují, že se jejich chování mění v závislosti na hráči, na koho střílí a jestli v tom někde figuruje ruský tank ;) Dokázat to se dá těžko - všechno jsou to serverside výpočty, se kterýma si WG může dělat, co chce. Testovat ve výcvikovce se to nedá, protože tam se přesně tyhle věci chovají úplně jinak, než v bitvě.
    Zkuste si s artynou porovnat snahu trefit třeba E5 a Obj.705A na stejným místě, nehybně stojící a na rovince bez krytu. 8z10 trefí E5 aspoň na splash, Obj.705A dostane dmg možná u 3z10.
    Porovnejte dmg rolly se stejným tankem, do stejného tanku a na stejné místo mezi dobrým hráčem a novým hráčem (nejlíp fakt mizerným) - lepší hráč bude mít ve většině případů low rolly a dostávat bude masivní high rolly.
    Co takle zásahy a penetrace s nově koupeným prémiákem / prémiákem na zkoušku proti témuž prémiáku, se kterým máte pár set bitev?
    A v takových vzorcích bych mohl pokračovat dlouho, ale myslím, že je tu všichni znají.

Je to náhoda? Nemyslím si.
    Karma? Tak určitě.
    Mám si nasadit alobalovou čepičku? Možná by se to hodilo. Nejen mě, ale i řadě dalších hráčů včetně jůťůberů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    _HUNT3R_: Jo takhle jsem vcera s tim STB-1 trikrat za sebou dingnul Skodu T50 :))

258 mm penetration :))
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Včera 20 bitev 3 výhry ,1 remíza a 16 proher a to jen jednou jsme dokázali zabit víc než 10 tanku nepřítele.
    Hráno 12x tier 8 a 8x tier 9.
    Proste masakr. Ať jsi jel vlevo či v pravo. Kempil nebo hrál aktivně vsechno jedno. Jen každá 3 střela šla kam měla a z toho každá třetí neprobila.

Proste masakr.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR: Je to pravda. Poslední týdny je to jak píšeš. Buď sem v týmu který je totálně prevalcovanej, nebo naopak valcujeme my. Každopádně ani jedna možnost mě moc nebaví.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: Ja samozrejme nevim, jak moc pokrocilej algoritmus ten jejich slavnej match maker je. Nicmene nechapu, proc jako posledni krok nejde prehazet hrace tak, aby prumernej wr a wgr byl aspon podobnej.

Nejsem tak paranoidni, abych si myslel ze je to nejakej tajnej plan WG, jak vyjebavat s EU. Ale je to minimalne zvlastni.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: EU klasika, je jedno, kdy hraješ. Fakt mám pocit, že to je naschvál takhle blbě udělaný pro EU. Co jsem měl možnost vidět, tak RU server tenhle problém nemá (takže to WG nebude řešit).
    Nedávno jsem tu posílal podobný screenshot i s hodnocením hráčů. Když proti sobě postavíš 2 týmy, z nichž jeden má průměrný WR 45% / WN8 500 / WGR 2500 a druhý WR 55% / WN8 1500 / WGR 7500 (čili ten druhý je statisticky cca 3x lepší), tak nemusíš být jasnovidec, abys už při odpočtu věděl, že to bude 3:15 do 3-5 minut. Neříkám, že se nemůže stát zázrak a ten lepší tým to v přílišné sebedůvěře a ve snaze si nastřílet prodá, ale bude to tak 1 z 1000 takových bitev. Bohužel na EU je teď 90% bitev tenhle shit :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem si chtel jeste zahrat. V noci deti nehrajou, tak pohoda. EU server samozrejme nezklamal

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/5018545#highway-koudelka-stb-1
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: Ano, tak to prostě je. Momentálně si hra vybrala, že mi to nepůjde s žádným tankem a tak nehraju...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ZILWAR: 40% winrate mluvi za vse. Ta hra si podle me nejakym zahadnym zpusobem vybere, s kterym tankem se ti bude darit a s kterym ne. Nezalezi na statistikach tanku, na tvych schopnostech, proste muzes delat co chces a nejde to.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    ZILWAR: Tywole, kamarád k pohledání :D
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    ALESH: au..sorry ;)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZILWAR: hele asi si mi prinesl smulu. TOhle se stalo ted :D Napalim do nej 4 a vsechno dingnu. On se otoaci a z otocky pres pul mapy vsechny HP fuc na jednu ranu :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam