• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VOMETAK: vole se staříkovi třepe ruka a ty hned tyhle konšpirační teórie :))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: vlaju, nevlaju, napsal jsem co vidím z replaye, jestli máš nebo nemáš, je mi upřímně u prd...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: No vsak secetli o tom je cely video. Zbytek vo Konvalinovi mi nedava zadnej smysl. Pokud narazis na mody tak je celkem vseobecne znamy ze nepouzivam zadny mody. Vobcas MoE. Takze tam nak vlajes z cesty
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    tak a už konečně M i s Chimérou

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: hele asi Ti to sečetli s tím škorpem, spíš při koukání na ten replay docházím k závěru, že podobné škubání v zaměřovači při doměřování tanku(třeba kill WZ ) měl hráč Konvalina 11, ale teď je kontributor, takže třeba máš dobře nakročeno
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: fakt me za shození nikdy
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hele, další osmičkový premiák :)) britské lajtko - kupuje někdo? měl bych zájem o kód na pronájem
    British Protector: the FV1066 Senlac | Special Offers | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/FV1066-Senlac-annoucement/
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: hele nechci bejt zlej a rozhodně netvrdím, že si to čurák nezasloužil, ale divím se, že si nedostal banán už za toho škorpiona. Zatím se mi stalo 2x, že mě někdo shodil a pokaždý to byl rovnou ban.
    Hra registruje, že jsou tanky v kontaktu a vyhodnotila, že si pak tu T30 strčil. Takže i když skočil sám, tak to bylo braný jako druhý poškození spojence z tvé strany. Ani dřív to nebylo o množství DMG, ale o počtu výstřelu do spojenců.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak už jsme kamarádi:

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Jop. Psal jsem to ve stejnou chvíli jako ty ten svůj. :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TIGERLOVER: je to na yt:-)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WOJTYLA: Dovolil jsi si vytlačit hráče z Rusko-Ukrajinského klanu, s typicky ruským chováním. Co jiného jsi čekal?
    Teď vážně. Je to kreténství. Na YT bych to rozhodně poslal.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Jento na yt. Asi teda jen hodinu. Ale podle me to psalo 24 hodin napred
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: kolik dostals? to bych jim ten replay omlátil o hlavu. a možná bys to mohl hodit i na youtube, ať se třeba chytnou za nos. pokud si platíš premko, tak tuplem
    RALI
    RALI --- ---
    WOJTYLA: ty vole, tahle provokovat uhejbanim a delanim mu prostoru. Se nedivim ze te za to chtel vystrkat ze krovi :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: tak můžeš být rád, že ti tam třeba ještě místo jednoho člena nenacpali psa nebo opici
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Obcas se podivam na staty nejakyho hrace. Tenhle je fakt spatnej, ale hraje teprve necely dva mesice. Nicmene pocet premiaku na tom uctu me trochu udivil :) Napocital jsem jich 26 :O

dimi1269 - WoT-Life.com - World of Tanks Statistics
    https://wot-life.com/eu/player/dimi1269-564053204/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Aha, toho jeste nemam :)) Tak to je samozrejme skvele vymysleny :D To sou kokoti... Opravdu mi neni jasny, proc to ta jedna vetev musi mit jiny. A historicky duvody si v tyhle hre muzou strcit do riti...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: desítkový sovjet má taky trojčlenku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam