• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    00KUBAT: Je super ale Ale na CW pomalá
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    E_D: no preferuju nejlepší kombinaci všech vlastností - proto 430U
    E_D
    E_D --- ---
    00KUBAT: zalezi co preferujes, jestli presnost, alfu, pohyblivost, pancir? já mam rád jak 140ku tak 430U :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ALESH:
    MIRROS: desítka 430U je taky hodně na pohodu, pro mě lepší/silnější než object140/T62
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NITRO5KEIZERPWR

Bonusový kód poskytující dodatečnou misi „Závodní balíček“ pro 10 kupónů, 105-oktanový benzín a Velkou opravářskou sadu. Vše za vítězství v jednom závodě.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ALESH: ja ted hraju velmi sporadicky, nejak neni cas a k tomu nova liga v POE, takze toho moc nenajezdim, ale pomalinku se k tomu sunu. Jezdim vlastne jen t44 a svedsky TD
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    ALESH: Jo souhlas. Já sem to dojel na T-62, pořídil T-44-100 a T-44 prodal, protože sem v té době blbec nevěděl, jak jsou na tom obj.430. Tak holt musím koupit znovu. Linie ruských medek není rozhodně utrpení :)) Za mě je utrpení linie britských středáků.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MIRROS: T44 mi prisla takova normalni. Jakoze zkoumani 430 bylo vlastne docela v pohode, zadny utrpeni, ale taky ne extra zabava.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    ALESH: Ty jo já si snad tu T-44 znovu koupím a 430ky taky vyjedu. Už sem to slyšel od více lidí, že je to zabiják.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: flagetante :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    BARTUC: tak jsem sel do obj 430 a je to strasnej zabijak. Zatim mam par her a jen 90% posadku a i tak muzu rict ze to ja za me za dlouhou dobu nejzabavenjsi tank. Doporucuju, nez ho nerfnou.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hodil jsem menší marathon

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    ABSURD: to je fakt magor ten clovek :D

AMX 50 B reloaded! LIVE!
    http://www.youtube.com/watch?v=fvzeXj-e53U&t=698
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ALESH: hele zatim nijak, stale vaznu u t44 :-D Nejak silene slackuju a ucim se
    ALESH
    ALESH --- ---
    BARTUC: jak si to vyresil? Mam stejny problem... u T54 me odrazuje to sileny zkoumani, u 430 mas vse hned a navic tu brutalni vez a alfu...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Je to možný, dingá celkem často.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: nemá leopard i lepší ten zadní pancíř?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: Leopard. Sice mě často fucusujou, ale jednoznačně je to nejnebezpečnější vozidlo na trati. Na capu už pak vyhrává sice DPM T-50, ale s Leopardem se dá zařídit, že tam nedojede :D Když 3 Leopardi dobře focusujou, tak už první zatáčkou po startu může jeden z nepřátel projíždět jen s cca 40% HP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam