• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: tak asi beru zpet. ta 430 mi vubec nejde. Vez je sice neprustrelna, ale k cemu mi to je, kdyz s depresi -5 skoro nenajdu hulldown pozici :( Kdyz se drzim zpet, tak zas s presnosti 0,42 se netrefim lautr nic, natoz weakspot. Proste jsem na medka asi moc levej :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: nepřišlo to nikomu, na fóru už jsou wtf a facepalmy ode všech :) já si toho včera večer všiml, tak jsem doplatil pár goldů za commandery (i když kdyby to pokračovalo i dneska, mám je všechny zadax)...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: U Turba taky nic. Zato jsem si nevšim, že to končí a nechal propadnout lístky, kvůli kterejm jsem se sral s těma blbinama.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: hlavně záleží na tom, s jakým tankem hraješ. Plečky moc kompetetivních hráčů nehraje, takže tam udělat M je jednodušší, ale na třeba takovým Prošůtu 46 se dělá o dost hůř.
    Hráči jako Řepa to holt zvládají i na těch lepších strojích s vyšším skill capem jako je B-C nebo EBR a jantaři jako já si musí honit ego na těch plečkách :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dostali jste ten 2D style (camo) za účast v race týmu? turtle team má dostat dva sety, nedostal jsem ani piču :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: Jistě že za to může kočičí klan! M pro každého v kočičím klanu! Když se přihlásíte teď, dostanete navíc obrázek na tank!
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: Taky jsem měl hned po ránu jednu dobrou. Stačilo se udržet sám na capu, zatímco 3/4 týmu kempilo tradičně v rožku. Měl jsem ale kliku na podporu obou našich artyn, jinak by mě v tý přesile rychle vyřezali.

REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: nejspis:)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: ty obrázky jsi šlohl na výstavě Uko Ješity? :)
    REPA
    REPA --- ---
    dneska to obcas slo

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Kolikrat mam nastrilo diky tomu spon neco :-DDD
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: a to ja taky. jen si z kocicaka delam prdel:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Hele ja posledni dobou kdyz mam tank kterej ma dost munuce strilim strasne mic blidu. Na otevrenejch maoach kdyz nikdo nesviti prostrilim vsechny krovicka kde sam stavam nekdy.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Znáš to, někde v tom křoví určitě je...
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: ale ta presnost strelby je teda tragicka:)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jedna smutná

KRAGH
    KRAGH --- ---
    Neboj, když z t54e1 vysypeš zásobník, a všechny čtyři rány jsou podprůměr (průměr 390), taky to nepotěší. Zvlášť, když tvůj průměr zásobníku je okolo 350.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    jojo, RNG je strašná chujovina. Včera jsem myslel, že to zase odinstaluju, jak mě to sralo...občas to dělá nehorázné psí kusy.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    To mám takhle t110e4 na horským průseru. Jedu na nabíjející 50b co má 580hp. Bum dávám za 570. 50b nabije a mě zabije. Tadá RNG kripločurák!
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: to nasere, ale u me to je celkem taky bezne, ze tank, ktery je na ranu proste ten jeden zasah vydrzi ovsem ty, kdyz mas 420 hp a souper alfu 390, tak te zabije:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam