• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    konečně tank v top konfigu a konečně nejdu do garáže s 0 dmg... o wait!

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    vystřídalo to ještě jeden druh hlášky. pak jsem se připojil na EU2 (EU1 byl ve výběru šedivý), zahrál jednu mizernou hru, ve které byl tak patnáctisekundový výpadek (jestli se to dá nazvat lag), kdy se nedalo ovládat vozidlo a pak mě to vykoplo s hláškou, že se restartuje server.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    daří se vám připojit do hry? mně to píše střídavě, že jsem v pořadí, pak že je server nedostupný a pak, že se čeká, až se klient konektne, ale že nebyla ukončená session na druhém serveru (wtf?)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: full hesh je jediná možnost... a tzim nerfem reverzu to hodně pokazili... jakmile zmačkneš tlačítko na vystřel hned současně začni couvat a modli se abys to stihnul...
    REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: nerfem to celkem zkurvili, ale semtam se podari dobra hra. Hraje se to full HESH, takze budes furt v minusu:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Rekl bych, ze to bude podobne jako s KV2. Vetsinou to stoji za hovno, ale pak dostanes tu dobrou hru a vsechno zly zapomenes :))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    KOUMAK: upřímnou soustrast
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: To je mňau psí, nebo i papoušek může dělat mňau, takže v pohodě.
    No tak můžeme nic nepodnikat spolu, to je určitě zábavnější ve více lidech.
    Taky nejsme klan se zaměřením na klanovky, ale když je chuť, je dobré mít dost lidí...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: náhodou taková kočka, když je dobrá, tak není vůbec špatná
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: No my asi ani nic moc podnikat nechceme :-) Já teda určitě ne. Klanovky jsem svého času trochu hrával a moc mě to nebavilo. My jsem vlastně v klanu jen tak...občas se zapnou bonusy a tím to hasne. Navíc kočky nemám rád :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    The best EBR game i have ever seen!
    https://www.youtube.com/watch?v=OjGu2pL6Yas
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: Lovče bohů, nechtěli byste spojit klany? Jako přejít vás 7 do meoow? Bylo by nás 24 a s tím už se dá podnikat:-)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: ja mam za rok plus 1% progres na wr. Prumerna dmg je sice dost slaba, ale wr i pres nektere blbe dny a tydny zatim stoupa
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Já jsem začal hrát po delší době s kámošem v četě a to je úplná pohodička. Stačí 2 spolupracující lidi a hned jsou ty hry o něčem jiném.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REPA: mně se to daří od té doby, co to hraju po třetí přestávce. teda asi dva roky, možná dýl. měl jsem winrate přes 51%, jestli si to dobře pamatuju, možná i 52..? teď mám 49,7
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Ja to mam nak furt. Ted sem sem tam aspon neco trefil. Jinak casto ani netrefim.
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: jo sem tam se podari takova luxusni serie:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ach jo... ytvole ppomalu prodávám desítky a projíždim kredity ve velkejch doplncích a až nic nezbude tak to zhasnu a šlus... tohle nemá žádnej smysl už...

FONTAN
    FONTAN --- ---
    PRAASHEK: type5 v viii bitve sporilku, ktery nechtej goldovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam