• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    HANZS: taky mi moc HP nezbylo, ale 50 podrřela , měl jsem 2800 nadingáno
    HANZS
    HANZS --- ---
    VOMETAK: No když jsem tě viděl yolovat podél té dráhy, tak jsem myslel, že zdechneš .) ...ale vyšlo ti to. Tak jel jsem za Tebou s Učkem...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    HANZS: je to možné, ale já moc na tým nespoléhám, poslední dobou je to složení týmů trochu podivné :-)
    HANZS
    HANZS --- ---
    VOMETAK: To jsem hrál s tebou v týmu, jsi byl první na exp a já asi čtvrtej...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Jj, souhlas, viděl jsem Deze, QB a Circona, a ten jedinej si to teda pochvaloval, jako že SU-152 nebude moc oneshotovat t5 TD. Circon už by to neměl chlastat...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    se dneska ty M sypou, a zase němec

ABSURD
    ABSURD --- ---
    TIGERLOVER: Prostě mi to nevadí a změna je život...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: a už ani nehrají vlastní hru ... jo tohle je vidět už hodně dlouho (a souhlas i s tím ostatním)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ABSURD: Proč?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    VOMETAK: a hned další bitva a další němec no to to dneska jde, co Vám?

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Pokud to dobře chápu, tak HE bude mít skoro 100% šanci udělat alespoň minimal dmg? Tzn je jedno, jaký máš pancíř, ale nějaká rychlopalná mrdka ustřílí na HE i super armored tanky? To se zase nelíbí mně...
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    někdo tady onehdá psal E50M je medko k ničemu, no nemám stejný názor :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: Zatím je podstatné, že se to týká jen HE, nikoliv goldový HESH. Přece by nezkurvili dojnou krávu...
    Stačí se podívat na to QB video a reakce nejen na ofiko fóru od lidí, co to zkusili. Výsledek je ná Láďu Hrušku: "HE k hovnu? Tak tam pošli HEAT!"

Jako když si WG sere permanentně do huby, myslí jen na prachy a už ani nehrají vlastní hru, tak to nemůže vypadat jinak. Postup:
    - pouštíme do hry nesmyslné množství kreditů (zálohy, mise, atd...)
    - ekonomika hry je v hajzlu a lidi nekupují premium acc.
    - tak vydáme OP prémiáky / reward tanky bez weakspotů
    - na EU je to gold spam, na RU HE spam a hráči si na to stěžují (drahou munici si může dovolit kde kdo a kdo ne, tak pere HE, protože jinak ty OP tanky nejdou probít)
    - místo redukce vstupujících kreditů do oběhu, omezení množství speciální munice / goldů a vyřešení weakspotů, goldy zkurvíme, HE zkurvíme (což s sebou vezme navíc i cca 1/4 herní mety), totálně rozeserem balanc

Další v pořadí je pak to, že se budou divit, že hráči ještě víc budou nadávat na +2 MM, protože takhle už nepůjde udělat vůbec nic.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak nějak s tím nemám problém, vlastně bych všechny ty změny docela uvítal...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    EMPERROR: To bude k smíchu. Wargamingu už vážně hrabe. Kurvěj lodě a i tanky.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    TIGERLOVER: Deathstar - 183mm - HE dmg na testu 480... jako vážně?! LOL
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Takže mi už ta hvězda smrti bude k hovnu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QB ma ukazku ze sandboxu, je to dost nuda :))

SANDBOX HIGH-EXPLOSIVE CHANGES in World of Tanks!
    http://www.youtube.com/watch?v=QVdxVXVRypU&t=728
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: To jo :/ zrovna KV2 zamrzi. Protoze bez tech vtipnejch HE je ten tank dost o nicem
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: veskera zabava s HE munici konci, takze goodbye KV2, FV4005 a ostatni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam