• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    strym
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: to ho radši kopnu do prdele
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: Když ho to naučíš...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ABSURD: a bude si umět sám zavazovat tkaničky?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jedinečná nabídka! Kdo se přidá do mňau klanu, dostane na jaře mládě chlupatého hada zdarma!!!
    E_D
    E_D --- ---
    WOJTYLA: čekam taky celkem dlouho..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    strasne dlouho mi trvá bnež to vyleze z bitvy jako desítky vteřin... máte to taky nekdo tak?
    ALESH
    ALESH --- ---
    SICKBOY4000: MIRROS: neni to zadana tragedie, pokud chces trenovat cs posadky, je ok. Ale na vykon a vydelavani jsou lepsi tanky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    50k Subs Special: Blind Commentary of KV2!
    https://www.youtube.com/watch?v=OLHIffIklHM
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Není dobrá jo? Já sem o ní přemýšlel, tak sem rád že sem nekoupil.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Já mám doma kočku
    E_D
    E_D --- ---
    po tom co type59 dostal zas trochu buff tak se s nim hrat da, ale zazrak to neni. T44-100 je mnohem lepsi a ja mam nejradeji progettto a pak hned v zavesu tu t44-100.
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: v dobe kdy vyslel sem se mu vyhejbal jak cert krizi, rychlej, neprustrelnej a desne nakladal, fujtajxl :)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    WOJTYLA: Jako nepopírám, že 44-100 je fajn stroj, ale pořád se mi s Typem jezdí líp i když ho oproti původnímu stavu posrali solidně. Prosciutto nedokážu porovnat, protože jsem zatím nenašel motivaci si ho koupit.
    REPA
    REPA --- ---
    Type59 byl super v dobe, kdy vysel. Ted je to jen stin puvodniho tanku
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EOLIS: mno upřímě Type 59 neni ani z desetiny tak dobrej jako T44-100 :-) je to bezkonkurenčně moje nejoblíbenejší 8 medko... konkurovat mu muže snad jen Progetto
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Cena je trochu vyšší no bohužel :/
    EOLIS: No to teda není :D Ne hele to nevím. Čína s Polákama jsou dva národy za které mám dohromady odehrané čtyři bitvy. Zatím mě nelákají.
    E_D: Přesně, šetřeme na krabice, které tu za chvilku jsou.
    E_D
    E_D --- ---
    Typan byl ve vánočních krabicích
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    MIRROS: Tak všichni samozřejmě vědí, že nejlepší je Type-59 :-)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Někdo tady před časem sháněl nejlepší prémiové medko .)
    Řádně obrněný tank: T-44-100 | Slevy a speciální nabídky WoT | World of Tanks offers & discounts | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/special-offers/T-44-400-collectors-gem-nov-2019/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam