FRK_R23: Hele s tímhle na mě vůbec nechoď. Na tohle jsem se už jednou díval a musel jsem jen kroutit hlavou. Takovéhle výsledky při bitvě nemám ani za pikaču. Např. když střílí s tím (myslím devítkovým) bacthatem a říká "this is mindblowingly bad", tak jsem se musel jen smát... Kolikrát se mu za celou dobu stalo, že to jebnul na uplný kraj zaměřovacího kruhu? skoro vůbec... Stejně se bavím, když občas na youtube sleduju Quickybabyho, DEZe nebo Skilla, když si nasraní stěžujou, že jim jednou za čas nějaká střela uletí a jinak to tam sypou +- doprostřed zaměřovacího kruhu jak Anton Špelec...to mě může jenom nasrat. Já když hraju, tak už se skoro ani nezastavuju ani nad tím, že minu doměřený nekrytý tank na 50 metrů. Střelba na úplný okraj zaměřovacího kruhu je uplně normální. Nasere mě to je tehdy, když se mi to stane Xkrát za sebou. Třeba když jsem včera s T 44 100 vystřelil 8 krát na scorpiona, který si myslel, že je v krytu ale nebyl - ani jednou jsem nestrefil +- střed zaměřovacího kruhu, všechno to letělo do pi..
A jinak teda jsem mluvil o průměrné dmg. a ne o přesnosti střelby. A mluvil jsem o sobě, ne o průměru ve WOT.