• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jste me navnadili, tak jsem zakoupil 25 krabic. Mam z toho nejaky debilni 3D vzhledy ktery me nezajimaji a na tanky ktery ani nemam a nechci mit. Potom asi 16 Tier 2 premiaku, ktery me taky nezajimaj a par goldu. Nesnasim vas. Jsme en litr mel radsi prochlastat.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    Neni uz nekde leaknutej celej kalendar? Protoze ty bedny mam v planu koupit jen jestli tam bude Lorka a jen kvuli goldum :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Já koupil 25 a v poslední bedně obj. To je poprvé, co jsem z toho dostal t8 tank...
    REPA
    REPA --- ---
    kupil jsem 11 krabic bo nedosla vyplata a E75i ten dvouhlavnovy paskvil v garazi:) + camo 13 105. Jina stream;)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Nejake kody z twich chatu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    PANSFKA112019 MNABSJS112019 VGJBSAK112019 S4NT4SG0TG0L9 KJABGIO112019 1B3L13V31NKR4M7U5 T4NKM4S3V3RYD4Y
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HULIK: A vyssi pravdepodobnost hoavnich vyher. Kazdej ten balik ma nejakou pravdepodobnost. A ten 75 nema 3x vetsi nez 3x 25 beden
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HULIK: Prtooze ozdoby z ruznejch druhu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    WOJTYLA: rikal jsem si proc dat za 75 krabic 3000 misto 2500, ale to jen tak :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HULIK: Ano presne
    HULIK
    HULIK --- ---
    WOJTYLA: Uz mi to doslo 25 od kazdeho.
    No rikal jsem si ze 100 krabic jako nabidka neni :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    HULIK: Ne koupil jaem 100 najednou. Co je nq tom nepochopitelnyho?
    HULIK
    HULIK --- ---
    WOJTYLA: Koupil jsi 25 a kdyz skoro nic nepadlo tak dalsich 75, co? :-))
    Tak jsi se dostal na 100? :-))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Ja 100 a jeden fanousek mi jich koupil dalsich 75 pac mo chybel ten 3D skin na 13 105
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: kolik si jich koupil?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak z beden to napadalo všechno + 141 000 goldu a 10 milionu kreditu
    LBW
    LBW --- ---
    00KUBAT: REPA: MIRROS:
    On to zacal hrat synator a ja jen tak pricmrndavam. Koukali jsme ted na tu WoT knihu, Prirucka velitele.
    Diky za tipy .)

MIRROS
    MIRROS --- ---
    LBW: Ono se nepočítá jen kolik tanků zničíš, ale třeba kolik udělíš DMG, kolik tanků odhalíš, ničení pásů, vítězství, přežití bitev, obsazování základny, odebírání bodů za obsazování základny apod. Je toho dost. Takže nekoukej jen na to kolik tanků zničíš. A jak píše 00KUBAT, vůbec neřeš a mrkni na youtubu jak to hrajou zkušenější hráči. Třeba na místního Wojtylu (Fuzero), Martyho, Skilla atd. Mě osobně to myslím něco dalo a kolikrát je to i prdel na ně koukat a poslouchat ty jejich kecy :))
    REPA
    REPA --- ---
    LBW: Rozdavej dmg a snaz se u toho hlavne premyslet. Jak psal Kubat, mrkni na youtube nebo sleduj streamery na twitchi pokud na to mas cas
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    LBW: pokud si zacatecnik, tak to vubec neres... Tady u te hry trva nekolik tisic bitev, nez se naucis zaklady co a jak. Doporucuju shlednout instruktazni videa pro novacky na youtube, velice ti to usnadni zacatky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam