• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    SICKBOY4000: Tentokrát žádná bonusová mise za extra body není, co? Musí se k tomu člověk dohrabat přes ty drobné body 10-40, že?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    kokoti z WG. komunita rve, aby byl nerf 430U a kolomrdek a co udela WG? 'nerfne' 430U, ktera ma na weakspotech furt tuny pancire a k tomu nerfne Italy!? WTF? KDo se o to prosil?
    Progetto 65 and Object 430U NERFED! | World of Tanks Medium Tank Rebalance
    https://www.youtube.com/watch?v=CY1Md7aanG8&t=20s
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    00KUBAT: WG by zajímalo, jestli by sis za blok 3. mapy připlatil :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    00KUBAT: blok 3. mapy neni k dispozici :-) Pariz a hranice...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOMETAK: ale to pak bude muset zas hrát Erlenberg nebo Hranice Impéria :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    00KUBAT: blok Ensk?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HOUH: Ensk, Ensk, posraný Ensk :-)
    HOUH
    HOUH --- ---
    JAKUBMOKRIS: jo, škoda, že takových spotovacích map dostávám poskrovnu, pořád jen opatství, opatství, posraný opatství :D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    SICKBOY4000: Jo, ten je hodně solidní, s tím se dá stoupnout někam na pasivku a můžeš jít na kafe. V tomhle mám hodně rád ELC EVEN. Ten umí bejt neviditelnej fakt na pár metrů. Prostě ti jezděj před čumákem, ty je spotíš a oni nemají absolutně tucha, kde jsi.
    HOUH
    HOUH --- ---
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    to se mi dlouho nestalo

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---

REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: mam, ale s 260 jsem nehral dlouho a s 279 jen obcas
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Máte tu někdo jak 260 tak 279e?:)

Já jsem se svým šnečím tempem dokázal zatím dostat k T55A a teď teda ten Excalibur :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak konečně :)

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: měl jsem to stejně :D loni jsem to chtěl jezdit, ale když jsem v únoru zjistil, že mi to sežere celej tejden, tak mě ta představa, že budu takhle zabíjet dny přes léto dost odradila... tenhle rok je to fakt ideální, vůbec mi to nevadí, naopak... stejně jak jsou letos lepší Frontlajny i PvE event tak právě doufám, že bude lepší i Steel Hunter...
    jinak na konci se rozhoduju podobně, zatím se víc přikláním k Obj. 777, ale rozhodnu se taky až na to dojde no :) právě bych nejraději oba, proto doufám, že ten Steel Hunter nebude shit :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Já sem minulého Huntera nejezdil. Ale možná to teď zkusím. Vubec netusim o co jde. Lonskou Frontovku sem hrál, ale nedotáhl do konce. Letos mi to přijde fakt snadný a ten postup na 15 lvl rychlej takze spokojenost. A i je to takové zpestření oproti standardním bitvám. A kredity ze jo :) Po čem sáhnes na konci? Já se rozhoduju mezi obj.777 II a Char Futurem. Asi se budu rozhodvoat do poslední chvíle :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: jj mám stejnej plán... Frontlajny mě baví, ale u Huntera se rozhodnu až podle toho, jakým způsobem se bude získávat progress... pokud budou opět Chevrony, tak na to rozhodně kašlu, ale pokud to nebude extra grindy, tak tomu dám šanci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam