• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MIRROS: Vylepšený verze zatim zůstavaj, viz DEZ a jeho experimentální videa :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Mě se teda nelíbí ani jeden. Chlupáč i Hlídka jsou parádní, ale tohle mi přijde přeplácané. Proč se trochu nedrží? TVP by vypadalo líp bez pluhu a kulometu na věži, stejně tak Patton bez prkna a střechy ze sítě na věži. Ale tak sto lidí, sto chutí. Odměny za fáze se hodí.

Sem zvědav jak to bude s chystanou změnou vybavení? Co se stane s tím stávajícím? Myslím i to vylepšené co je jako odměna v BP??
    HOUH
    HOUH --- ---
    Konečně tři vítězné znaky na 59-16, bylo to o nervy ale nakonec to vyřešila malinovka :)
    REPA
    REPA --- ---
    stronk tenk
    shot-135
    REPA
    REPA --- ---
    zadarilo se
    shot-038
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SICKBOY4000: Neměl naspotováno?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: JJ. Chvilku sem měl, ale už sem odinstaloval.. A na stranách, viz: ZILWAR: mi jaksi nedošlo, že bych se měl přihlásit :D Koukal sem v práci.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ZILWAR: Tak to je nový.
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    BRUKEV: hele, jde to i na stránkách...samozřejmě po přihlášení

RALI
    RALI --- ---
    BRUKEV: dej mu prihlasovaky, at se podiva :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    E_D: jestli DEZ někdy zvládne udělat aspoň jedno video bez červenejch šipek, tak si ho možná i pustim
    E_D
    E_D --- ---
    Spotted for 18 Seconds OP Scout Build! | World of Tanks Sandbox Test Server Equipment 2.0
    http://www.youtube.com/watch?v=iWmTs2iPHr0
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MIRROS: API pro statistiky obsahuje jen data o tancích, které jsi někdy hrál. Ani když se logneš na svůj účet na webu wotka, ta informace není k dispozici.
    Abys zjistil, co máš v garáži, bys potřeboval nějakej dossier analyzer, kterej dokáže číst z lokálně uložený kopie tvého profilu (pokud ho s odistalováním tanků nesmazal). Tohle dělával třeba vbaddict (předtím, než ho cca rok zpátky někdo hacknul a sestřelil), ale už taky nejmíň od Vánoc nehraju, takže nevím, jestli za něj vznikla nějaká podobně komplexní náhrada.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Hm tak sem to hledal trochu, ale nenašel sem nikde pohled na aktuální tanky v garáži :/
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BRUKEV: https://worldoftanks.eu/cs/community/accounts/#wot&at_search= Tady zadáš jméno hráče a vidíš staty i tanky. Akorát tam jsou vidět všechny tanky které hráč jezdil. nevím jak se to přepíná na aktuální v garáži.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Mám odinstalované tanky už měsíce. Jak zjistím, které mám aktuálně v garáži?
    Známý hraje nově wot, tak si říkám, že mu přenechám účet. Ale nevím, co jsem tam měl a nechci si to instalovat, jen pro pohled do garáže.
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    bez komentáře :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOBO78Z: dobrej kumpán v tom EBRku :)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    ta se povedla

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    because fuck you and your armor .-)