• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    s nějakou aktualizací se mi ztratily uplně všechny free expy ze všech tanků co mám > stalo se to ještě někomu ?

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    jedna povedená :-)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nevim, jestli tady někdo sledujete situaci v Bělorusku. Ale teda jedna tematická zprávice.

SHARINGAN | 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: 2020 [ SHARINGAN @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: 2020 ]
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ELDOUGO: nerf done right, I like
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    FONTAN: to máš za to že hraješ tyhle epileptický ksindly
    REPA
    REPA --- ---
    FONTAN: Vot eto těchnika:)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    a tohle jste uz taky videli?

aneb kde mohli soudruzi udelat chybu... - proste nezmizi tohle okno ani po startu hry a jezdite s tim (musi se uplne vypnout hra a zase nahodit)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    zase nejake 3 marky, ale ten tank je pojizdny ammo rack jako leopard
    shot-047
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    E-100 Penned By TIER 1 ⛔ SAVE MONEY - Discount Coming! | World of Tanks 10th Birthday Update 1.10
    http://www.youtube.com/watch?v=RNeKpMyQQsk
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    10.25 :D
    REEBR 105 is Nerfed, or is it?
    https://www.youtube.com/watch?v=bUjb1KQ3UaU
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FRK_R23: Bud v klidu. Já to mám poslední tři dny hodně podobné :D asi nějake blbe postavení Jupiteru s Měsícem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Někdy to prostě nejde...:)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: mě z těch her baví jenom warplanes. tanky mě bavit přestaly. warthunderu jsem na chuť nepřišel (a zkoušel jsem to několikrát)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FRK_R23: WarThunder má dobrý letadla, ale tanky se imho nedají srovnávat. Hratelností ani vizuálně. Zas na druhou strnu World of Warplanes je zas nesrovnatelný s letadlama z WarThunderu. Holt každý umí něco :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Absence konkurence je zajímavá, War Thunder jede slušně, ale vlastně to neni přímá konkurence. Armored Warfare přišel a zase odešel a pár specializovanejch titulů to nevytrhne. Byli první a vyšlo jim to.
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: Nedivím se, ta hra dá se říct nemá pořádnou konkurenci, zaujme i nehráče a z těch to sype nejvíc. Vždyt do toho sype i můj otec, který nikdy v životě žádnou hru nehrál..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Neboj, WG nezahyne :)

Lab_Vole World of Tanks Statistics
    https://lab-vole.cz/ViewNew?id=49
    HOUH
    HOUH --- ---
    Jestli dokurvili OP tier6 skauty tak už nemám důvod to zapínat. Ze mě má WG hovno ale z těch ostatních co nasírám má prachy, takže win win pro WG.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Co jsem včera dal pár her, tak mě nový vybavení přijde v pohodě. Stejně každej nakonec bude zase používat hlavně pár věcí jako před tim, tak co :)

Jako improvement to ale hlavně vidim pro lowtier hry. Seal clubbing už nebude taková zábava a to je asi v pořádku .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam