• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    lol, jste srandovmí všichni :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal.
    REPA
    REPA --- ---
    pocita to ubrane HP + assisted. je uplne fuk, jestli davas dmg nebo spotis/trackujes. 100hp dmg je uplne stejne jako 100hp spot/track ja jsem v ramci WoT taky slusny konspirator, ale ohledne marku jste vedle a pravdu ma Koudelka;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Fajn tyve. Jestli večer zbyde nějakej čas, výtahnu light a pokusim se nespotovat. Uvidíme jak to roste.

Sice o tom nikdy nikdo nemluvil, s čestnou vyjímkou tady mistra, ale já jsem srandovní tyvole :) Mě přijde srandovní dát na dojem no. Každej jsem nějakej.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Hele koudelko, jsi vazne srandovni :) Jaka konspirace prosim te? Nechces se s nama radeji podelit o ty drohy na kterejch jedes? Clanek resp rozbor vypada zajimave, nicmene to bude u tech lt spis jak tvrdi houh. Mne je to fuk, ja uz to nejakou dobu nehraju, jen mi prislo usmevne ze se tu tak rozcilujes. Proste to vyzkousej a potvrd/vyvrat a vesmir zustane v rovnovaze :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ale jasně volové. Podrobnej článek ze stránek o WoT je blábol. Za to tady mistr Houh a LiquidFreak ale odhalili největší konspiraci z dílen WG. Sice jste prohlédli jako jediní dva, ale tak to u konspirací bejvá no.

Blahopřeju k tomuhle zásadnímu odhalení. Já si jdu dál žít svůj trapnej život ovce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Zajímává extrapolace. Jsi srandovní.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HOUH: hele když si snajpíš z redliny, abys měl dmg na marky, tak toho moc nenaspotuješ = celkový combined je malý :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Rofl, co je psano na netu je dycky pravda ze? :D jsi srandovni. Pokud je mi znamo dycky u lt rozhodoval spot, a jestli houh tvrdi ze tomu tak je tak se tu nevztekej a ver mu, nebo si to idealne vyzkousej sam. Budes se urcite divit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Ty máš dojmy, já mám čísla.

Hele tahle debata mě nebaví a vlastně ani nezajímá. Narozdíl od tebe nedám na dojmy a nemyslim si, že já všechno super poznám. Proto jsem si našel jak to ve skutečnosti funguje. Jestli tebe skutečnost nezajímá, žij si dál ve svém dojmu.

Tim bych to uzavřel.
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: Zkoušel jsi to? Hráváš LT na marky? Já jsem hrával z praxe přesně vím jak marky u LT fungují. Článek z netu mě o opaku nepřesvědčí. LT asi fungují jinak. Bez série xher s pořádným spotem prostě nahoru % nejdou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Nevim co ti na to mám říct. Aspoň si přečti ten muj link.
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: To je praxe, ono to opravdu stačí vyzkoušet. Na LT marky prostě bez pořádného spotu nedoděláš. Dmg nedává skoro nic.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Vyvracet ti to nebudu, ale je to blbost.
    HOUH
    HOUH --- ---
    FRK_R23: lol měsíc jsem grindil třetí mark na 59-16, vím přesně co přidává a nepřidává. Na LT dmg nepřidává skoro nic. Vyzkoušejte si to.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOUH: Ale prd, počítá se oboje. Viz ten muj link. Fakt, že 3 mark můžeš teoreticky s lightem udělat bez výstřelu na tom nic nemění.
    HOUH
    HOUH --- ---
    REPA: Na LT se počítá převážně spot, klidně si to vyzkoušej udělat marky s dmg. Vím o čem mluvím.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23:

Podstatný je tohle:

CD = (Combined Damage) which is calculated by
    (Damage Dealt in Match) + (Maximum Damage by spotting or tracking*) - (damage to allies)

*To clarify - yes, the game looks at tracking assist and spotting assist and only uses the higher of the 2 values.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pokud někoho zajímá ta matika za tim, tak tady to je :)

How Marks of Excellence Works - 13DISCIPLE
    https://www.13disciple.stream/how-moe-work.html
    REPA
    REPA --- ---
    HOUH: wut? do marku se pocita dmg + assisted a je jedno co jezdis za tridu tanku. Assisted se bere vzdy ta vetsi cast spot x track jak pise FRK_R23:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam