• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    MIRROS: Byl, ale totéž se dá říct o těch ruských strojích, co byly dodány později.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: A myslíš že nebyl OP? Nemám zkušenost, tak se ptám.
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: jo na jeden clip byl schopen smahnout dve full devitky nebo jednoho mause. reload skoro minuta, zadny pancir a maskovani zadne. i tak s tim byla prdel, ale prej to bylo op a proto pak dali do hry takove prasarny jako 268 4 a ostatni sovetske vybalancovane tanky:)))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    MIRROS: Já na to jel a když jsem byl u devítky, tak to sebrali. Tak jsem byl hodně nasranej.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    to je jediná věc co bych opravdu chtěl zpátky !
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: No já sem taky čučel :D Jinak teda když byl ještě ve stromu..uuu to musel být slušný řezník. Já sem ho bohužel nezažil.
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: to gratuluju pac s materialem, ktery jsem mel v tymu jsem cekal na vyhru pres 10 bitev
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Sem včera zkusil ten WT E110 event. První bitva, utok, výhra, medaile. Druhá bitva, obrana, výhra, medaile.
    Díky stačilo :D
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    ELDOUGO: Když to čtu po sobě, dávám si facku, náčelníku!
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    EMPERROR: mluv normálně
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    EMPERROR: replay mám, ale jelikož (jako ostatně skoro každou hru) whinuju v chatu a posílám své team mates do p*č*, tak to moc na zveřejňování není :-)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    00KUBAT: OP Ferrari, baaaan!!

Twe, to by bylo 1638 base xp za win. Solidní nálož. Nedal by to nějaký YTuber, jako Heartbreak of the season? Máš replay...?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Naše slavné prohry... Ne, prostě ne, my to nechceme vyhrát.

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Chlapci, nemáte jine téma . To ukazovani pindiku a střídající testosteron dlouho nevydrzim. Je to hra a jestli mas tři pruhy na prakovi nebo nic ti v reálném životě stejne nepomůže . A ve hře to jen znamená ze jsi terč
    cislo jedna .
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    BIO23
    BIO23 --- ---
    muj absolutní top je pětkovej lehkej leopard , kde se mi kdysi aninevimjak udělaly 2 marky...jezdil jsem s tím kulometem a ty marky nešly na tom malinkým laufíčku nešly ani vidět :d
    HOUH
    HOUH --- ---
    KOUMAK: Podobnou radoby taktickou, to mě napadá World of Warships. Pak jsou spíš podobné "arena" hry - třeba Crossout, Robocraft.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Já hraji jen LT a nedávno jsem dost grindil jak wn8, tak marky. Kdybych to negrindil a několik set her netestoval, nebudu tady psát moje pravdy. Mě se třetí mark na t6 LT povedl jen díky spotovacím mapám a spotu, na dmg je skoro zbytečné hrát.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Možná už jsem to tady říkal, ale já mám doma kočku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam