• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: dotaneš tohle :)
    Užijte si svou zaslouženou odměnu za rok 2020!
    https://worldoftanks.eu/cs/well-deserved-reward-2020/
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    KORKMAZ: dostaneš nějakej bonus za léta služby, nevím už přesně, co tam bylo, ale byl toho docela kotel :-) ovšem nevím, do kdy se to musí nebo nemusí vybrat :-)
    REPA
    REPA --- ---
    KORKMAZ: italska heavy s autoloaderem a britske td s autoloaderem. francouzsky autoloader, ktery byl i v maratonu a pak uz jen spousta tech malych mrdek jako vzdycky. pokud nehrajes, tak bych ty prachy asi spis investoval do neceho smysluplnejsiho
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zdar, už jsem de facto nehráč, ale říkám si, že bych si to z nostalgie nainstaloval, shrábnul vánoční bonus a zase dal k ledu - je letos něco zajímavýho? Žádný ozdoby atd řešit nebudu...díky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Myslim, že jsem ji udělal v japonský heavině. Ale už nevim jakej tier. Maus má nevýhodu, že všichni střílej goldy :) lowtiery jsou na goldy řekněmě sporadičtější :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SICKBOY4000: ja jednu z tehle udelal s Black Princem :) ale nejlepsi bude maus :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: Ale pak mi nenadávej :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: Pokud si dobre vzpominam, tak tu misi na 15k kombinovaneho dmg jsem dal s IX Conquerorem :-)
    REPA
    REPA --- ---
    tam jde o base expy. zalezi kolik jste meli, na KPZ jsem mel nejakych 1350 a byl rad za jednicku. master prisel az po 1704 base exp:)
    RALI
    RALI --- ---
    00KUBAT: SHARINGAN: presne, farmit na desitkach umi kazdej rajcak :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    WAR_TIN: nastřílet to samý, ale proti svýmu tieru :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    00KUBAT: ja zkusim priste pozadu ...treba se smilujou :_)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    WAR_TIN: já za tohle nedostal Mko na tier IX...asi to musíš zahrát při jízdě na jednom pásu :-)

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    si delaj prdel ne ....a jako co jsem s tim mel jeste zahrat na Mko ?

MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: Já dřív vůbec, ale poslední cca měsíc..to laguje jak blazen. Díky za reakci.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Občas mám lagy.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Pánové fakt nemáte nikdo problémy s lagama. Vcera to byl docela extrém, že sem to po pár bitvách vypnul. Pozoruju to už delší dobu, že to neběhá jak má. navíc zase zmizelo logo klanu. To jsou nějaké globální nešvary, nebo mám štěstí zas jen já? Díky za info .))
    REPA
    REPA --- ---
    M z rana. 1714 base exp
    shot-015
    REPA
    REPA --- ---
    3 marky. sam proti 3. jeden byl ve fullu. vanocni hraci, takze to slo celkem snadno:)
    shot-014
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    jako obcas je tenhle tank trochu bolest, ale bal jsem se, ze to bude horsi (teda tahle hra by dopadla strasne nebyt toho leose)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/5659414#stats

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam