• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MIRROS: pokud hraješ nějakou nově zařazenou větev, nemusejí s ní počítat, proto to ukazuje avg tier 1
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    VOMETAK: Tak životně důležité to není to je jasný. Jen mi to přijde podivné, že mi to tam hází taková numera, která nesedí na to co a jak hraju.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    MIRROS:
    MIRROS: a to je životně důležité, jaké mám aktuální staty?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: A vůbec tam jsou nesmysly. Avg. Tier 1 (tak určitě). Koukal sem na lidi od nás z klanu a ty to mají normálně. Nevíte někdo co by to mohlo být?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    tanks.gg. mi hlásí úplně nesmyslné hodnoty. WN8 mám za posledních 24h 268,210 :D WTF??
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    RALI
    RALI --- ---
    00KUBAT: bejt to velkej patch, mas velky lagy, bud rad za malej :DD
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: aspoň si zahraješ... my u Dakiho čekáme 6-10 minut na tým, kterej neni Daki :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Co to dnes bylo za mikropatch? Mám pořád mikrolagy...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Pokud byste šli hrát ty streamerský teamovky, tak nechoďte k Circonovi. Je bohužel jedinej, koho z nich znám, tak jsem se tam přidal. Ty týmy jsou plný naprosto vypatlanejch dementů, co nechápou, že to fakt není random, takže je to porážka za porážkou od týmů Dakillzora.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MIRROS: Ten pancíř u P88 trollí tím, jak je naúhlovaný, takže nedomířený střely dost rád dingá. Osmička je podle všeho ve všem horší než Bišonek a co jsem je potkal, tak postrádají ten troll faktor pancíře, co měla sedma. Na oboje jsem se radši vysral a za plány skočil na IX.
    U IX a X, jak píše REPA, se s pancířem úplně počítat nedá. Částečně to bude i tím, že nevím, co se děje, ale kromě enormního výskytu full retard týmů, se mi taky zdá, že se od patche střílí jen goldy. Furt. I artyny.
    U devítky je střecha totálně plochá, má obrovskou plochu a pancíř žádný, takže pokud je někdo nad tebou, tak tě 100% probije a taky je to super terč pro artyny.
    Hodně důležitý je si kontrolovat nabití děla, kde mě pípání signalizující fáze nabití víc mate než pomáhá. Posledním pípnutí začínají totiž ty 2s před nabitím a neznačí nabití samotný, který je ale zvukově míň výrazný. DPM je totálně napikaču, takže chceš bejt v davu. Jak seš sám a nepřítel tě rushne, tak neuděláš nic.

Celkově mi ruský dvouhlavňovky přídou výrazně lepší.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    00KUBAT: Tak asi neumíš úhlovat nebo nevím :D ne sranda .) hele já s tou VII mám opačnou zkušenost no. Neříkám že je bůhví jak super, jen že mě pancíř dokáže občas překvapivě podržet. Z garáže ale taky poletí až vyzkoumám osmu.
    SHARINGAN: Na osmu se těším.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: sedmička příšerná, osmička slušná, dál nevim :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MIRROS: cože? dal jsem s tou VII 3 hry a okamžitě jsem to prodal... Že jsem zablokoval celých 0dmg mě ani nepřekvapilo...ale že jsem za ty 3 hry měl 6krát poškozený amorack, to jsem teda nezkousl. Totální šrot.
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: no papirove by mela byt ta desitka lepsi, ale mi osobne se zda, ze ta devitka je na tom lip. akorat si nemyslim, ze to ma nejaky ohromujici pancir
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR:
    REPA:
    Pánové slušná DMG. Já mám teda zatím tu sedmu no :D ale přijde mi, že má celkem solidní pancíř co funguje. Jak jsou na tom ty vyšší tiery?
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Končili jsme s 53TP 2v7.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam