• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak je to sandbox, ne? Předopkládám, že tohle se ještě změní. Po těch devítí letech mám taky několik posádek se čtyřmi až pěti skilly..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: je to tak, konkrétně já jedu bez direktiv a bez žrádla pro posádku a view range dosahuju jenom dík skillům + vent + optika. V nové verzi bych toho nemohl dosáhnout bez direktiv+žrádla (nebo čtyř instruzmrdů, které ale jde dát až na posádku na nejvyšší úrovni - což, co se xp týče, odpovídá posádce se sedmi skilly! Navíc bych všechny ty instruktory musel mít vyškolené na +2 eyes open - což je mimochodem další zmrdovina, protože když si zvolíš specializaci instruktora, tak to z ní NÁHODNĚ vylosuje některý ze skillů, který to boostne! :))). A jak píšeš, počet těch instruktorů absolutně neodpovídá možnosti mít současný skill-based setup.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: taky mám, k tomu všechny tanky z klanových kampaní, za dobrou nabídku prodám nebo vyměním za účet bez těchto tanků+ doplatek :-)
    REPA
    REPA --- ---
    nechcete nekdo koupit muj ucet s obj279 a obj260?:)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: No, mám 300+ posádek s minimálně rozjetým 3. skillem, takže fakt nemám zájem u nich řešit znovu výběr skillů, natož řešit, že dokurvili u některých hodnoty. To dokurvení je pravděpodobně proto, že lidi málo kupujou direktivy, takže z nich udělají "must have", aby vyrobili "credit-sink" a nutili lidi víc pořizovat prémiák.
    Kolik mám "jedinečných" členů posádky nemám ani ponětí, ale budou to desítky a to ani při 3 tancích na velitele bez postihu nestačí na to, abych měl dost instruktorů pro všechny tanky, co mám v garáži, nejspíš ani pro všechny tX nebo t8 prémiáky.
    Ať si to laskavě i s domrdáním HE strčí do nejhlubší prdele a nechájí to tam.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Doufám, že tohle teda nějak změní. Jediné pozitivum je, že sixth sense teď umí commander by default. To mohli klidně udělat jako jedinou změnu, v téhle podobě to rozbije minimálně buildy postavené na view range, a to je zrovna jedna z hlavních sfér, které u většiny posádek řeším.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Sandbox 2021: Vyzkoušejte posádku 2.0!
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/sandbox-crew-2-0/

Už teď vidím, že třeba nebudu moct dosáhnout pomocí skillů stejného view range, jako při sestavě awereness + recon + brothers in arms. A dělá to kurva dost. To mi přijde ale úplně napiču.

takhle to vypadá dnes (a to tady třeba ani nemám sit. awereness naplno)

a takhle po "konverzi" a vyškolení na "eyes open" naplno. (navíc nechápu, proč coated optics i ventilačka má v nové verzi menší efekt... :))

K té nové posádce jdou přidat "instruktoři" a ti pak můžou dávat další bonusy, nicméně ani když přiřadím dva instruktory, tak nejsem na hodnotách jako v současné hře. Sloty pro instruktory se odemykají postupně, max můžu mít čtyři (nicméně toho dosáhnu asi v době, kdy bude ten commander mít šedivé fousy, i když je to ženská, nebo utratím tak sto milionů za crew books). Jenomže získat instruktora nejde běžným hraním, jestli to dobře chápu...

Okamžitě po přihlášení do hry budou k vašemu účtu automaticky připsáni instruktoři. Za každého jedinečného člena posádky s jednou nebo více nultými specializacemi dostanete jednoho instruktora.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK, SICKBOY4000: nemám nejmenší potuchy, co v tom kromě rozmrdání nastavení bylo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    capli jsme to sekundu před koncem :) přežil jenom jejich kolomrd
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    sice to jinak stojí zahovno, ale podařilo se mi Mko s EBRkem + nejvyšší base XP ever in one battle - 1655

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: jaký update?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Pozor, pozor. Retardované opice z WG opět úřadují. Dnešní "update" komplet vyresetoval veškerá nastavení hry. Že mi to rozbalilo veškeré i splněné mise a všude mi svítí červená kolečka, to bych jim odpustil. Že mi to vyresetovalo grafiku a zvuk, to by se ještě dalo přežít. Ale když to vymrdá i nastavení ovládání, tak je to fakt na přesdržku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: Taky jsem vystřílel skoro všechnu :))
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FRK_R23: tak 70.000 za munici v šestkách je taky dost mocný
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    4,6k dmg na tieru VI :)) hrdina hry je teda T-50-2

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/5782478#prokhorovka-koudelka-achilles
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    00KUBAT: Obyčejně nejvíc vydělávaj tanky s malou ráží, maj totiž nejlevnější munici.
    Ale zase trvá dýl s nima něco nastřílet.
    LBW
    LBW --- ---
    Synator s bratrancem, ctvrta a pata trida, hledaji nekoho, s kym by mohli hrat. Dejte kdyztak vedet .)
    RALI
    RALI --- ---
    00KUBAT: celkem zabavnej je ten guardian, nebo jak se ta plecka jmenuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam