• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Jako vážně kdo ty perky vymýšlel?? :D Už teď je to arkáda, ale která alespoň trochu dává smysl. Velitel má dohled. Střelec zvyšuje přesnost, řidič otáčení korby apod. Ale tvl když budu s jiným tankem v určité vzdálenosti zvýší se mi přesnost, nebo rychlost nabíjení?? Použiju opravnou sadu a budu střílet rychle?? To opravdu musel vymýšlet dement co z toho chce udělat totální hovno.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SOLNAKAR: To já opravdu doufám. Díky za info.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MIRROS: Je to sandbox. Doufejme, že to nenastane nikdy.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nevíte kdy nastane Posádka 2.0? Sem včera koukal na Clause jak to tam vysvětloval. To bude docela průser ne asi? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    funny eM :)

PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: hodnost vranika? :) to prodam s celym klanem:D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ABSURD: Neproda, dyk ho znas. Respektive, neproda to pac mu za to nikdo tolik neda. Tech uctu je mraky :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Jestli to fakt prodáš, tak ale předtim odevzdej hodnost:-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PAVEL1989: vazne easy, "wot destroyer" tomu rikam. Jako by nestacilo dost polaku a botu, ete tydle kolomrdky. :)
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    fakt easi vozikto na hraní

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: Takže tu píčovinu co udělali v lodích přenesli i na tanky?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: hele ja to mel zapnuty ted o vanocich jak meli tu akci, a dal sem mozna jednu bitvu a zas to spoko odinstaloval. Tech vlajecek, prkotin, bonu a dalsich serepeticek. Uprimne, mel sem rad tanky jak byly kdy sem zacinal, tedy 2015, s jasnymi skilly na posadce, jasnymi rozsirenimi na tank a bez picovin.
    Ted je to plny epileptickych sragor, a nez se rozkoukam sem zpravidla dole. Nerikam ze zrovna todle je chyba hry, neni, ale ty ostatni komplikatory kolem kazdeho jen otravuji,imho.
    Hlavne mne nasralo ze sem prisel o stovky tisic fxp z premiovejch tanku. A tech vrazenejch penez do toho.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    hmm, pro mě jsou tímhle "vylepšením" tanky asi už totálně mimo zájem. :( Docela mě to štve, dal jsem do toho spoustu peněz ale od ebrů už je to pro mě naprostá slátanina píčovin.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Prochorovka bez spoterů

REPA
    REPA --- ---
    LIQUIDFREAK: ti rikam za 1ETH to pustim :D muj odhad tak 15k. mam tam 100+ mega creditu, 30k bonu, cca 3000 goldu. celkove nejakych 180 tanku, ale nemam vyjezdeno vse. TX asi kolem 30, nejake ty osmickove premiaky a slusne staty:))))) asi 30+ mist v garazi, ale ted fakt nevim. mesic jsem to nepustil
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem pustil SB, abych zjistil ten poměr převodu. A moje nejvíc krů z pěti skilly (pátej na 52 %) vystačí na 61 skill points... :) Kolik skillů musí mít posádka, aby dosáhla na maximum?:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VOMETAK: REPA: Truhlici :D Zajima mne cena ne asi woe :D Posta mi funguje :)
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: tak necim to tahani prachu z hracu ospravedlnit musej, treba diverzitou ze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam