• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    je nějaký způsob (mod) jak učinit, aby byly moje výstřely slyšet hlasitěji, než zvuk, který se ozývá, když mě někdo zasáhne? už mě to zase sere, je to dvakrát tak hlasité. všechny možné nastavení jako "night mode" "2.0/auto selection" atd jsem zkoušel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: určitě na SSD, krom loading times je u wot občas i sekání při načítání zvuků apod.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PRAASHEK: Hele a je lepší dát hru na SSD nebo stačí na klasický HDD? Logicky mám tern SSD menší ale místo bych tam ještě měl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: určitě to pojede
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Sry za combo otázku ale dostal se mi pod ruku postarší notebook HP. Dá se zahrát si tanky (možná ještě lépe Warthunder - nekamenujte mě) i když to má jen sdílený Intel 5500 nebo se bez samostatné grafiky nehnu ani na nějaký low detaily?! Díky.

...jinak by to mělo mít SSD kde je Win 10 (k tomu ještě další klasika disk), 8gb ram a Intel Core i5 5200 2.2 gHz(ve správci zařízení je to 4x tak asi quad core).
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: Celkově se mi ta linie libí. T VIII sem taky oEmkoval :)) A Rino je super. Pěkná alfa, pancíř taky funguje. Samozřejmě to DPMko je děsivé, ale tak se tak s tím musí hrát. Baví mě :))
    Jo? Já mám v přátelích ještě FRKa (sem mu taky sliboval četu, ale zatím se to nepovedlo) a ty jsi co sem si teď dohledal RedFox. Už taky vím :))
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: mě zas dneska vyslyšel jeden hráč a pomohl mi přetočit tank zpátky na pásy. to se mi nestalo už dost dlouho, minimálně posledních šest přetočení mě všichni naprosto ignorovali
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tohle mě v tý zkurvený hře tak potěšilo, že ji možná ještě zapnu.
    Artynář co se omluví, to stojí za zmínku...

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PRAASHEK: jasně:-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOBO78Z: myslíš severně od levé báze? :)

BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Vlevo od spodní báze, můžeš střílet hevy i med na středu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOBO78Z: balkon je kde?
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PRAASHEK: klasika balkón, nic zázračného
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOBO78Z: tyvole slušnej výkon. na jakých pozicích ses tam pohyboval?
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    PRAASHEK: děkuji za kód

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: ty tanky se dávali za hraní Frontline a Steel Huntera za žetony, který se získávali trochu jinak... AE Phase I je za žetony z Battlepassu směšnej, oproti šílenýmu grindu, kterej byl potřeba při druhý sezóně frontline (10 FL grind tejdnů během 10ti kalendářních měsíců)... při třetí sezóně byl grind mnohem menší a spojenej se Steel Hunterem... kdo jezdil oboje mohl relativně snadno vyjezdit dva tanky z výběru AE Phase I, Char Futur a Obj. 777 ... letos je to poprvé společně s Kunde Panzerem v Battle Passu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK: jako snažím se sám sebe přesvědčit, proč ten tank odmítnout a vzít Char Futur nebo Phase 1 :)

Kunze Panzer má navíc mimo siege mode 0,4 dispersion (Leopard Pt. A má 0,3)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: na ten jsem se díval a nejdřív mě fakt zaujal nejvíc, nicméně po menším zamyšlení mi přijde, že pokud mám v současném stavu hry devítkového Leoparda Pt. A, tak nevim, jestli zrovna tohohle potřebuju.
    - siege mode, který ti dá sice precizní střelbu, ale prodlouží dobu nabíjení (a zpomalí tě jak bažina), in/out 2 sekundy, -15 stupňů sklon kanonu
    - velocity defaultního střeliva 1400 m/s
    - dobré camo values 17/12

jako jo, ani nevim, jestli budu mít komplet tokeny na tenhle stroj. případně vzít dva jiné stroje za polovic a tohle koupit za rok, pokud bude za půlku? funguje to tak, že ty stroje, co jsou dnes za 9, byly v době představení za víc? já se nikdy battlepassu neúčastnil, tak se ptám
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw který z těch tanků za battlepass tokeny se vám jeví jako best pro člověka, který sice hraje skoro nejradši lajtka nebo medka/TDs s kamufláží, ale na druhou stranu by rád hrál i jiné typy, které lecos "odpustí".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam