• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: u mě dobri. bude to nějakým modem + system scaling (schválně zkus spustit hru bez modů, na 99% to bude zobrazené v pořádku)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Když zapnu hru, tak pokaždý vidim takhle rozbitej summer sale. Je to jen u mě, nebo to máte taky? Jako je mi to jedno, jen mě to přišlo zvláštní.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale zařízl jsem dvě enemy osmy ze tří, takže cajk
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a moje nejoblíbenější prem medko se zas ukázalo :) ale fakt je, že hrát proti šestkám se mi moc často nepodaří

SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    "Somua je plečka, to si nekupuj."

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: No právě protože ty hodnoty jsou všech na identickým trendu. Zkrátka vypadá zvláštně, když se všichni najednou zhoršej a náhodou zrovna po patchi zlepšej;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: tyhle MoE požadavky nenastavuje wargaming, ale vychází z průměrů, kterých dosáhli hráči. Proč zrovna v tomhle musí někdo hledat spiknutí? :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: Změna všech v jeden čas? Nemyslím si...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: to by pořád sedělo na to, co píšu níže :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Mě přišlo zajímavý, že u všech spg to mělo identickej průběh.
    GREW
    GREW --- ---
    PRAASHEK: na druhou stranu je pravda, ze od ty doby, co vysel patch 1.13 mi to uz stahlo minimalne 1-2 dalsi mikropatche
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    /protože ten poloviční burst radius je samozřejmě úplně napiču, já tenhle typ střel rovnou ani nezkoušel
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: tak je jasný, že s novinkama to začnou hrát lidi, kteří to třeba normálně nehrajou a naopak ti co to běžně hrajou se na to zase vyserou (byť někdo na chvíli, někdo napořád) a je jasné, že to s MoE zahýbe a po čase se to klidně vrátí na +/- původní hodnoty.

Navíc tipuju, že se spousta hráčů pokoušela začít používat tu munici s větší dmg ale polovičním burst radius, tak mi to vychází, protože se v naprosté většině po čase vrátila ke střelám s menší dmg ale větším burst radiem. Nějak bych zrovna v tomhle ukazateli nehledal za každou cenu "sneaky changes".
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Hodnoty pro MoE na spg klesly po velkym patchi a po micropatchi z 8. 7. magicky všem zase stoupaj. WG tam má od Skilla pinned comment, kde se k tomu vyjadřujou.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ABSURD: tl;dr verze?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WG's sneaky magic trick: Stealth buffing Artas! | World of Tanks
    https://youtu.be/HtsdbLMJX3w
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PRAASHEK: to neni trapne, to je ukazkove!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jak jsem tuhle hrál ty nové mapy, tak v jedné jsme zbyli jenom dva (oba v artynách) a na druhé straně amx 13 90. vydali jsme se k nepřátelské bási, těsně před ní je takový kopeček, kumpán ho objel z jedné strany a já se jal to objet z druhé strany, on se potkal s tím lajtkem a ten enemy se otočil (asi nabíjel zásobník nebo nechtěl riskovat a radši ho chtěl střílet z druhé strany, nevim) a já si pěkně sednul a zamířil a on fakt vyjel zpoza rohu přímo předemě a schytal plnou dávku. takové vtipné vítězství
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOMETAK: tvl. člověk čeká, že ti zdrha nejakej vychcanej ebr. :)))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PRAASHEK: za nás já :-) za soupeře T30 a arty za 2 minuty jsem je ani nenašel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam