• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    REPA
    REPA --- ---
    dnes 7 her a 7 vyher s Leosem

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    první bitva dneska, radši to vypnu abych si nekazil průměr :-)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    Ahááá, klub anonymních alkoholiků.
    Tak já se přiznám, chodím hrát tanky místo hospody.
    Je mi úplně jedno co se děje ve hře, jen se pěkně opiju a pokecám. Ale v ranních hodinách už jsme tak na šrot, že to nejde hrát.
    Tak už jen kecáme a chlastáme.
    REPA
    REPA --- ---
    jedno M, ale jinak stal cely den za velke kulove

REPA
    REPA --- ---
    KOUMAK: press 2 for skill:) za me je to o psychicke pohode a hlavne co ti zrovna dovoli Russian Number Generator. Kdyz jsem v pohode, tak sleduju dost deni na mape a premyslim co a jak udelat, abych nejak ovlivnil hru. Snazim se hledat lepsi pozice a cestuju po mape, protoze hraju hlavne stredni a lehke tanky a pak prijde obdobi, kdy delam naprosto nesmyslna rozhodnuti a snazim se drzet sam celou stranu mapy nebo stojim jak kokot 5 minut na miste a cumim jak dostavame na prdel, pripadne chcipnu behem prvnich 30s. Nebo jednoduse. I ti nejlepsi hraci maji spatne dny a obcas skonci s 0 dmg:)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: jezdi v cete s lidma, ktery znas a dobre se s nima bavis. :)
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: V klanu tvrdime, ze to maji nejak podchyceny, pac nejlepsi RNG nane, kdyz u toho lijeme vodku (asi jakoze bratri v rusi) :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo dneska je to dobrý :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Nejlepší hry bejvaly po návratu z mejdanu posílen vším, co se po ceště dalo sehnat :D Ale to už je spíš pro ty později narozené.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    D1RABBIT: presne to se mi stalo v pondeli po rumu!
    RALI
    RALI --- ---
    RALI: ale nepamatuju se, ze by se mi to stalo v jedny bitve...
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: ja to sledoval u seb, a je to o tom, s cim k tankum sedam. Kdyz mam chut fakt hrat, najizdet co nejlepsi vysledky, premejslet, tak to celkem jde (prohra/vyhra neresim). Ale nekdy k tomu sednu uz s tim, ze to je uplne na hovno, a tak i tak hraju, nemam trpelivost, nesleduju mapu, najizdim do nesmyslu a pak se jeste vztekam, ze se mnou wg vyjebava :) Ale je fkt, ze nektery hry mi prijdou fakt prodany (4x plnej zamer na stojici tank, z toho 3x to prolitne 5% kruhu, kterej neni zrovna na tom tanku a 4. dingne zboku vez) jindy ani nemusim mirit a kam to poslu, tam to najde cil a probije...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ALESH: ale já myslim, že to, že je někdo z WoTka leckdy frustrovanej, zas tak nepochopitelný neni :) určitě souhlasim, že prohra, kde si zahraju a něco nastřílim je lepší než steamroll papírovýho enemy týmu, kde nenahraješ nic, protože sis zrovna vzal pomalej tank... ale zas nepředstírejme, že WoTko je super chill záležitost a ti, co se jim u hraní zvedá tlak, jsou divní :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    ALESH: . Sem asi větší nervák :) Jo rychlé hry, plus ten mm k tomu, plus když je člověk kopyto a netrefí tank, nebo dělá prostě kraviny a mám někdy dost a vypínám :D Někdy to prostě nejde. Jasně že sem pak ale naštvanej hlavně na sebe.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja vubec nchapu tohle breceni nad prohrama. Ja jsem vetsinou zklamanej jen sam ze sebe. Pokud prohrajem, ale vim, ze jsem udelal maximum, predvedl dobrej vykon a neco i nastrilel,proc se rozcilovat? Me nejvic stve, kdyz rychle vyhrajem a k nicemu se nedostanu...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    KOUMAK: Nevěš hlavu, možný to je :D mě se kolikrát stane i třeba šest proher v řadě. Pak mi dojdou nervy a vypnu to. Například včera MM. Proti nám v enemy teamu Chieftain a obj.279r. My sme měli samozřejmě stromový tanky. Prohra. Další bitva byla už teda bez Chiefa, ale 279r tam byla pořád :D Taky prohra.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    PRAASHEK: desitky sekund cekacka vecer, pres den jsem cekal do minuty ...
    zabava to byla do doby, kdy prijdes na to co s tim a je z toho rutina, kdy pak treba pulka tymu vi prd jak na to a je z toho opet pain in the ass :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: s tou frontou jsem to zkoušel dneska dvakrát, to mám z vlastní zkušenosti :) forum jsem četl až teď
    FURRYK: a jak dlouho jste čekali? byla to aspoň trochu zábava?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: no tak jestli to psali lidi na fóru, tak si nedovedu představit, že by to mohlo bejt jinak :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    PRAASHEK: ted jsme vyhrali s Knuffem 3 hry v rade
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam