• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: no way, Berlín je Berlín jo? :))

můj dotaz "jako Minsk?" čti jako "pane Praashek, byla mapa Berlin předělána stejným způsobem, jako mapa Minsk v aktualizaci 1.13?" :) čili mě zajímá, jestli jde vyloženě o razantní rework, nebo jen nějakej balanční update s přidanym šutrem a posunutym křovim, kterej přichází na X map s každou verzí... protože vím, že se rework Berlina chystal, ale od vánočního updatu jsem na něm ještě nehrál...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARINGAN: jj jak píšeš. ale já se toho původně ani účastnit nechtěl, sekám tu spíš tak ze zvědavosti
    SHARINGAN: Berlin je Berlin. a předělali jednu celou část mapy, kde byly jenom menší obstakly a kopečky, jsou teď rozbořené baráky, zmizely některá křovíčka (ano, to mě sere :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: po tý osmičce to leze pomaleji, ale ono se to teď WG snaží zachraňovat... na víkend byla nějaká trapná mise asi za 21k shardů
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: jako Minsk? nebo jen nějaký malý úpravy?
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    PRAASHEK: hral jsem ted na ni taky poprve a hnedka eMko s Pershingem... hral jsem vzadu rikal jsem si jedu do kopecku a tam najednou baraky :D ale asi lepsi no :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw chápete, proč předělali mapu Berlin? jsem to teď zaznamenal a vůbec tomu nerozumím :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kdo by chtel videt 2 blind killy za sebou :)

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/6100366#live_oaks-wartin82-su-100y
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to hrál teď akorát dva dny a mám level 6 a půl. docela asi funguje posílání beden mezi freinds
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    6WXOLYTFESTIVE
    kód na dvě usmolený bedničky pro toho jednoho chudáka, co se rozhodl ten příšernej event hrát :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    dobrý No. takže teď mám pocit, že škodovka padá všem kromě mě. :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: Tak můj příběh má ještě pokračovaní. Kamarádům se mě zželelo, dostal sem od nich ještě 25 beden a Škodovka mi padla asi v páté bedně :D + ještě ten Caliban. Jako úplně mě dostali :) To si pak člověk uvědomí co má kolem sebe za lidi a co je fakt důležitě. Je to ta Škodovka :D Sranda. Bylo to od nich fakt pěkné a takové vánoční :)
    Caliban je sranda tank. Ale spolehnout se na něj v kritické situaci asi nepůjde. A hrát s ním nějak rozumně se mi zatím nepovedlo. Dlouho zaměřuje, dlouho nabíjí. Náboj letí pomalu. Pancíř žádný. Řekl bych spíš takové baby FV, ale hrát s ním jako s heavynou bude podle mě docela oříšek (nabíjení, pancíř)
    Naproti tomu ten Američan mě fakt baví. Je pohyblivý, dobré dělo i pancíř.
    Škodovka je super. Tu znáte. :)
    RALI
    RALI --- ---
    uuuuplne to vymrdali, jak me ty vanocni akce vzdy bavily, tak letos je to ultra demence
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zas jedno STG za eM

REPA
    REPA --- ---
    ELDOUGO: vyjebali komplet se vsim. mrkni na YT na Skilla treba. letos totalne ojebali hrace
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    s tím letos nějak dost vyjebali že nejsou rovnou ozdoby ale musíš si je dělat z toho smetí,ne ?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MIRROS: já dostal letos z WG jen 75 krabiček ale padlo v nich uplně vsechno:-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: já měl většnou taky smůlu na ty krabice, ale účastnil jsem se toho jenom párkrát. Jenom tuhle jsem zakoupil dvě sady jakýchsi těch hovadin (už nevim, jestli to byly krabice nebo nebo co vlastně :) na hallovín a tam mi padly všechny premiaky, které jsem eště neměl (tuším jich bylo pět) a pak navíc třikrát ten Astron rex, i když už jsem ho měl (ale minimálně jednou mi padl z předmětu, který jsem získal hraním). Ale za tohle určitě někomu jinému Hitler nasral na záda nebo tak.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Né že bych kamarádům nepřál ty tanky které jim padly. Jen mi to prostě zamrzelo, že mi padl jen jeden no a ještě ten který sem nechtěl. :) Ale o tom jsou krabice..chápu :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Tak přál sem si hlavně tu Škodovku, ale vesmír mi nepřál :) Každopádně si mě trochu uklidnil. Díky za popisy tanků. Dám tomu Amikovi tedy šanci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam