WAR_TIN: marjaoano to tu vazne musim vysvetlovat ze je to jen provokace, pokracovani v roli atd. Proboha prrstante si myslet ze to co vidite na YT jsem opravdovej ja a ze to nejsk doopravdy resim nebo mslim cely vazne a nak se tim jako zabejvam.
Nejsem zadnej jutuber nwbo streamer na vazno.
Cely to vzniklo jako parodie a jediny co delaˇ je ze se bavim tim jak to nektery lidi sere. I tady kolik se naslo lidi ktery sralo kdyz to zaclo bejt “slavny” ja zacal dostavat od WG ruzny veci, jeden cas to dokonce vypadalo ze budu COmunity Contributor ale to bych to musel zacit brat vazne a zjěnit styl a to o dost. Cimz bych prisel o celou tu postavu Fuzera lopataka a atak o celou tu zabavnou cast.
Ja nejsem ani hlouoej ani arogantni debil, svy divaky mam dost rad a pokud neco tak cejtim velkou pokoru nad tim kolik lidi to vlatne zaujalo.
Nicmene nic z toho se k ty postave nehodi aby se prezentovalo verejne.
Pis i mysli si samozrejme co jen chces, jen pokud te zajima jak to opravdu je, chce to vic nez jen skakat na kazdej spek co kam dam.
Videa jsem odstranil predevsim proto ze proste nebyly zabavny, byly v hrozny technicky kvalite a byl jsem dost na sracky kdyz jsem je delal. A byl jsem zbytecne nasranej a tudis jsem nemel nadhled potrebnej ke kvalitnimu vybrousenymu humotu, narozdil od toho novyho kde jsem krasne pozurazel hromady lidi ale ma to zacatek konec hlavu patu a nakej zamer.
Tamto byly jen vozralecko zhulenecko ruznejch dalsich latek ovlivnenecko vylevy.
Uz chapes?
Dal uz se mi to nechce dokola vysvetlovat.
Koneckoncu verte si kdo chcete cemu chcete, vzdy se najde par lidi co maj dojem ze vedi vsechno:-)