• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Aniž by ti potom cokoli bylo, tak ne. Šlo o neděli. Zajímá tě ještě něco? Sex mám pravidelně, žena mě tyká...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Ta potěšila

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: To znamená, že doma s dětmi odpoledne hrajem hry :) Někdy spolu, někdy si chce každej zahrát něco svýho, což byl tento případ :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Máme doma herní odpoledne, tak jsem si zapnul tanky. No je to zábava, to nemohu říci.

REPA
    REPA --- ---
    zase po dlouhe dobe neco. dmg sice celkem slabota, ale 3 marky tam jsou

REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: cekni https://skill4ltu.eu/ Skill hodnoti vsechny stroje a jake je dle nej nejlepsi vybaveni pro hrani atd
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC:
    FRK_R23: no bývá ale jenom v shopu na webu. Teda krom občasných dojných akcí za goldy v rámci black/christmas/whatever-market eventů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Fakt jo? Zatím jsem neměl štěstí :) To je asi jedinej tank ,kterej jsem si ještě ochotnej koupit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jo to jsem koukal, ze tam neco takovyho je, ale jste jsem to nezkoumal jak to fakci, ale to si nastuduju :-) Koukal jsem na Martyho a type je tam v kategorii OK

K progettu - mam nejakym zahadnym zpusobem skoro 10k goldu na uctu, tak bych neco pokoupit mohl :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: Progetto bývá v shopu několikrát ročně. Type 59 je náhodou fajn. Doporučuju si na něm vyjezdit field modifications, což ti přidá možnost mít dva "specializované" sloty na equip (takže je tam vyšší procentuální bonus - máš možnost si zvolit ze tří kategorií, které můžeš k slotu přiřadit) a dál máš možnost volit bonusy nezávislé na equipu jako +3 concealment (tam je ale zase penalty na jiné vlastnosti).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Progetto si nekoupíš, je moc OP :)

Britsky heavy jsou taky fajn a italskym tankem taky nic moc nezkazíš. Osobně jsem nehrál italský heavy, ale ty medka jsou fajn i na nižších tierech.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRK_R23: ja koukal, ze vsude jezdi progeta 46, ale nikde jsem ho nevidel, ze bych ho mohl koupit, to se teda musi za neco vyjezdit? Jinak na cechy jsem koukal a vypadaji fajn

MIRROS: polaky jezdit urcite nebudu, ale dekuju za radu :-)

RALI: diky, koukal jsem na to, a italie vypada pekne

Jinak ja z premiaku mam T34 z dob kdy jeste nebyla premiak a type 59 kdyz jeste byl OP a pak nejaky sunky maly.

Z klasickejch tanku mam vyjezdeny na t10 a koupeny jen bataka a is 4, pak mam nejaky T9 typu ruskyho TD (ted si nevzpomenu který to presne je), americky "heavy" s autoloaderem. K tomu nejaky t8 a t7 stím, že nejvíc mě z nich baví T44, kterou chci dotáhnout na obj140.

Kamara mi rikal, ze prej britsky heavy jsou super a pak ty italsky medka no... Mno jsem zvedavej. Premyslim, ze rozjedu nejakou lajnu uplne od piky at se naucim trochu mapy z nizkejma tierama a pak se uvidi :-)
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: cesky a italsky medka, pro me asi nejzabavnejsi pojezdeni...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Polská heavy lajna je taky fajn. Mě třeba bavila i italská linie těžkých tanků, ale to asi není pro každého. Dnešní meta na hry co trvají 5min? Nějaký pohyblivý autoloader :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Český heavy IX a X jsou fajn :) Meta jsou jinak dneska hlavně reward tanky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Čus kucí, po mega dlouhý době jsem zapnul WoT a nestačil jsem se divit :-D Než začnu hledat info po vlastní ose, tak bych se tu chtěl zeptat co se teď jezdí a co Vás baví za tanky, abych se mohl inspirovat. Já končil v době, kdy do hry přidali Čínu, takže jsem mega pozadu. Neplánuju nejakej velkej návrat, ale rád bych si zajezdil fajn tanky a nerad bych se trápil s něčím, co byla meta před 7 lety :-)

Děkuju
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: ja dostal T59
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EOLIS: kdyby někoho zajímalo, co tam je;
    Redeemed content:

3x x5 XP Victory Bonus (for any vehicle)
    3x 105-octane Gasoline
    3x Personal Reserves: +200% to Crew Experience for 1 hour
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    GABE2WOTYTJANUARY
    pro prvních 15000
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ABSURD: tak to určitě ne :)

a ten poslední tank v aukci je Type59G :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam