• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Progetto si nekoupíš, je moc OP :)

Britsky heavy jsou taky fajn a italskym tankem taky nic moc nezkazíš. Osobně jsem nehrál italský heavy, ale ty medka jsou fajn i na nižších tierech.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FRK_R23: ja koukal, ze vsude jezdi progeta 46, ale nikde jsem ho nevidel, ze bych ho mohl koupit, to se teda musi za neco vyjezdit? Jinak na cechy jsem koukal a vypadaji fajn

MIRROS: polaky jezdit urcite nebudu, ale dekuju za radu :-)

RALI: diky, koukal jsem na to, a italie vypada pekne

Jinak ja z premiaku mam T34 z dob kdy jeste nebyla premiak a type 59 kdyz jeste byl OP a pak nejaky sunky maly.

Z klasickejch tanku mam vyjezdeny na t10 a koupeny jen bataka a is 4, pak mam nejaky T9 typu ruskyho TD (ted si nevzpomenu který to presne je), americky "heavy" s autoloaderem. K tomu nejaky t8 a t7 stím, že nejvíc mě z nich baví T44, kterou chci dotáhnout na obj140.

Kamara mi rikal, ze prej britsky heavy jsou super a pak ty italsky medka no... Mno jsem zvedavej. Premyslim, ze rozjedu nejakou lajnu uplne od piky at se naucim trochu mapy z nizkejma tierama a pak se uvidi :-)
    RALI
    RALI --- ---
    BARTUC: cesky a italsky medka, pro me asi nejzabavnejsi pojezdeni...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Polská heavy lajna je taky fajn. Mě třeba bavila i italská linie těžkých tanků, ale to asi není pro každého. Dnešní meta na hry co trvají 5min? Nějaký pohyblivý autoloader :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Český heavy IX a X jsou fajn :) Meta jsou jinak dneska hlavně reward tanky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Čus kucí, po mega dlouhý době jsem zapnul WoT a nestačil jsem se divit :-D Než začnu hledat info po vlastní ose, tak bych se tu chtěl zeptat co se teď jezdí a co Vás baví za tanky, abych se mohl inspirovat. Já končil v době, kdy do hry přidali Čínu, takže jsem mega pozadu. Neplánuju nejakej velkej návrat, ale rád bych si zajezdil fajn tanky a nerad bych se trápil s něčím, co byla meta před 7 lety :-)

Děkuju
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: ja dostal T59
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EOLIS: kdyby někoho zajímalo, co tam je;
    Redeemed content:

3x x5 XP Victory Bonus (for any vehicle)
    3x 105-octane Gasoline
    3x Personal Reserves: +200% to Crew Experience for 1 hour
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    GABE2WOTYTJANUARY
    pro prvních 15000
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ABSURD: tak to určitě ne :)

a ten poslední tank v aukci je Type59G :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WT AUF E 100 ON BLACK MARKET 2022 IS POSSIBLE!!! (5 PROOFS)
    https://youtu.be/AsBAlzwaOBo
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    MIRROS: AMBT, nový prémiový střední tank VIII. úrovně se systémem automatického nabíjení na 3 granáty. Tak stačí pozorně číst neasi.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a teď je tam WZ 111 QL, další pičovina
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo teď se dívám na preview toho vehiklu a opravdu má AMBT i vyšší income creditů...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Podle mě je to premiák.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Mě z toho co tam bylo (cinsky tier X s jiným camem a ruský tier X TD), nic nelákalo. A z toho co tam pravděpodobně bude taky nic moc neláká. Co sem koukal tak AMBT má víc kreditu a zk pro posádku za bitvu. Takže je prémiový. Doufám :D 16k goldů sem asi trochu (asi tak o 3k) přepálil, ale tak co už :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: special vyhikly mají víc xp pro posádku, ale kredity normální. tak to je škoda, že jsem to propásl, goldy tam mám a nevim, co s nima
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: bylo tam krom toho ambt něco zajímavého? nějak jsem to nesledoval... a to AMBT je special vehicle, nebo premium (tj má vyšší credit income, nebo ne?)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Tak AMBT v garáži. Dal sem 16k goldů.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: dle https://www.wotgarage.net/france/9/15681/amx-30 potřebuješ 1376zkušeností. Zkušenosti se počítají z více proměnných, mimo jiné z udělené damage. Ale máš rozdílné zkušenoti podle toho, do kterého tieru jsi to nastřílel, jestli sis svítil sám, tuším že i z jaké dálky... Dále z počtu killů, z asistované dmg, z naspotovaných tanků. myslím že i tanků zabitých při tvé asistenci a nevím co ještě všechno... Zkrátka: "Musíte se více snažit, pane správče."

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam