• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Aha to sem nevěděl. Díky. Jo slyšel sem, že obj. je lepší než T-62. Tak teda Jo :)
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: 140 ma asi o 1 stupen lepsi depresi a funguje o neco lip. jinak tady je videt s cim se hraje nejvic z ruskych medek. je to statistika za 60 dni

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já sem vlastně obj.140 nehrál :) Mám T-62A. To je to samé :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    REPA: Já je nehraju. Mám s nimi nejmíň bitev, vyzkoumané, koupené dvě VIII a tím končím dál nejdu. Jen mě tohle přepínání zase vytočilo, když sem je po dlouhé době zkusil.
    BARTUC: OK. Zkusím mrknout. Díky.
    BARTUC: Obj.430U je střední tank s pancířem těžkého. Dá se hrát jako těžký tank. Obj.140 je DPM mašina :) Ale vybrat si?? ber oba :) Mě se jezdili dobře všechny čtyři IX a X.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci, dojizdim t-44 a rozmyslim, kterou cestou se vydam jako prvni, tak se chci zeptat s cim se vam jezdilo lip z tech lajn? Beru jak T9 tak T10 vozitka... nemuzu se rozhodnou co mam jezdit driv, tak chci navnimat vase nazory. Beru to tak, ze 430U je vic tanky a min dpm a 140 ma vetsi dpm, lepsi depresi a mensi armor... je tam jeste neco dalsiho, co mi uniklo?
    REPA
    REPA --- ---
    MIRROS: da. nehraj artyny:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: nehledal jsem to, ale tusim, ze to jde vypnout
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Asi jo, máš pravdu. Při zoomování. Géčkem jasně, ale při zoomování to dřív nedělalo. To se dá vypnout v nastavení?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: hra si to nedela kdy chce, je to podle zoomu, nebo se to prepina defaultne tusim pres klavesu G
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Sem dal po dlouhé době bitvu s artynou. Takové to přepínání pohledu co si hra dělá kdy chce, to je normální? :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Tak jsem to skoro po roce opět zapnul a rozjel si dvě nové nevyexpené linie - není to špatné :-) Kdoví, jak dlouho to vydrží...

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Zlaty kolovy lajti, obevil jsem nejvetsi peklostroj v dejinach T5 svedsky TD. Asi jsem fakt desne spatnej, ale hrat artinu bez siege modu je fakt narocny :-D na dalku to nic netrefi a na blizko to nic nevydrzi, takze jediny, kdy s tim udelam dmg je, kdyz je vetsi mela tanku a ja tam naletim a jednu odpalim nez si me vsimnou :-D Jeste, ze jsou tedy ty ctyrnasobky, tak to snad rychle preskocim :-D

Kazdopadne jsem toho kolovyho t7 lajta zacal hrat nekde na pomezi lajta a medka a docela to obcas funguje... kdyz je rozlehla mapa, tak scoutuju a snazim se bejt otravnej, kdyz je metska mapa, tak jedu v podstate otravnej support co se presouva rychle kde je treba... musim rict, ze se celkem tesim na ty vyssi tiery :-)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Já tiěž :) Odjel sem VII. Ta mi přišla ok. A teď dojíždím VIII a taky se mi s ní nehraje úplně špatně. Spíš teda jedu pasivní spoty. Do neděle se dostanu počítám na IX a využiju slevu.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ty kolovy se daj pouzit jen na par mapach abys je zahral dobre
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELDOUGO: ja se rad naucim vsechny aspekty hry, protoze pak muzu cekat necekane :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    BARTUC: ideální je se na tyhle epileptický kolový blechy uplně vysrat a hrát normální tanky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: nene, vratil jsem se do tanku po hoooodne dlouhy dobe, tak dohanim o se da :-) Mam uz frantiky na t9 ty autoloadery, ale nemam na ne posadku, tak jsem si rekl, ze si ji vyepim na tehle kolovejch a pak to prehodim eventuelne :-)

Jezdim ted ty kolovy lajty, k tomu jedu heavy linii na S. Conquerora a pak medko na leoparda a pak t44 na rusky medka. Kombinuju to s progettem 46 jako premkem.. co me hodne laka je ceska med lajna, obecne mi prijdou ty autoloadery fajn pro me, protoze se proste vysypu a zdrhnu a casto s tim nastriim vic nez klasicky
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Zkoušel si ty britské? já sem na VIII a za mě dobrý. Taková alternativa ke splašenému EBRu.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC: Je to o tom "štěstíčku" no :) Poradit na lajty?? Musíš je hrát :) to je moje rada :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIRROS: jojo to koukam, ale nejak mi to nefunguje... mechaincky jsem dost spatnej hrac bych rekl, proto bych rad, kdyby se mnou obcas nekdo dal treba cetu a dal hinty co a jak :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam