• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem si řikal, že to zas přestanu hrát a on začal desetidenní maraton na české TD, které vypadá dost dobře a hlavně se dá "dokoupit" za goldy a ne za real money (protože komplet zadax se to samozřejmě nedá stihnout, leda byste hráli tier X bonus vehikly deset hodin denně)
    REPA
    REPA --- ---
    slavne prohry. slo to mozna vyhrat, ale kdyz jsem znicil 3 tanky, co me chtely dostat misto capu, tak to radeji capli:)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jo, to mam taky, ale na eu 1 mam pres 100 a na eu4 mam pres 70
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: na EU2 je 33ms
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hosi, mate taky na EU1 ping pres 100? me se to uz drzi nekolik dni a nevim co s tim
    REPA
    REPA --- ---
    neco po dlouhe dobe

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PRAASHEK: žádná, jediná premium IX je STRV K (zatim)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: která IX v battlepassu je premium? pokud vim, tak to jsou jenom special vehicles, které nemají full premium status - tedy nemají bonus k výdělku stříbra. Což je dost podstatné.
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    00KUBAT: Ja vim a o tyhle mi zrovna nejde. Par premiaku uz vlastnim. Jen se mi nechce davat litr za dalsi :-D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PALLANDO: některé premiáky se dají koupit za bony, které si ve hře můžeš vyjzdit...ale trvá to
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PALLANDO: jo občas dostaneš nějaký "za performance in battle", ale nikdy jsem je neviděl prodávat nebo distribuovat způsobem abys je mohl cíleně vyhledat
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    PRAASHEK: Delaji je. Mrkni sem - https://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/coupons/

Obcas se mi dari neco vyjezdit, ale to je zrovna fakt nepotrebuju (maji omezenou platnost). Ted by se hodily :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PALLANDO: nic jako slevové kupony wargaming neposkytuje. jenom akce, kdy sice zaplatíš za ten tank stejné peníze jako normálně, ale dostaneš k tomu navíc věci které nepotřebuješ. a taky bývají občas různé slevy na různé tanky za goldy v ingame shopu.
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Zdravim, netusite nekdo zda a kde pripadne se daji cilene sehnat nejake slevove kupony apod.? Celkem ted uvazuju o koupi nejakych premiaku, ale litr se mi za ne solit fakt nechce.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zcela nezávisle bych jen poznamenal, že na progetto M je potřeba 1473 base xp :)

skill4ltu rating, equipment and crew for Progetto M35 mod. 46 - skill4ltu Index
    https://skill4ltu.eu/51361/progetto-m35-mod-46/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ani nevim po jak dlouhé době jsem to dneska zapnul (nedík Fontan za odkaz na twitch! ;)

kolik toho musí člověk naprdět, aby dostal emko? (řeznická otázka, neodpovídejte)

FONTAN
    FONTAN --- ---
    jop

aktualne to ukazuje https://www.twitch.tv/iyouxin
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MIRROS:Chápu to tak, že když máš na tanku turbo a před bitvou při odpočtu změníš loadout (viz field mods), tak se ti nepočítá zhoršení k dispersion :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    FONTAN: Dont understand poslední větě: turbo mode won't have added dispersion penalty. Jako přeložím si to, ale co to znamená ve hře nebo cože?
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    asi uz vite,ale wg ma peknej bug

"load into battle, change equipment loadout. turbo mode won't have added dispersion penalty"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam