• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: v podstate z baze (spodni). Trochu jsem popojizdel, ale ne moc :-) Nasi se rozhodli to projet na 80%mapy celkem rychle a nastesti jsem mel sit...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    FELCARKILLER: ze mne udelali autistu...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: ani na autistu hrdinu to nestacilo... smutne
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ze serie "naše slavné prohry"...
    Těm lidem fakt hrabe...

MIRROS
    MIRROS --- ---
    Byla zase nějaká aktualizace určitě ne. Jinak si mizení emblémů klanu a národů a efektu poškození na tanku vysvětlit nedovedu. Jako by bylo všechno od modelu tanku posunuto a na tanku to "plave". :/ Na podporu psát nebudu, páč to je zbytečné, takže budu zas čekat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Get your Object 780 for FREE! Tier X Heavy from the Assembly Shop! | World of Tanks
    https://youtu.be/XrFoHNytyo4
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    tyhle dve Mka mi udelali tesne po sobe radost

aneb docela potahana bitva z "horsiho" spawnu a posledni vystrel medaile

REPA
    REPA --- ---
    UNCLE_JIMBO: prcni to na fcbk do skupiny, ktera se zabyva prodejem uctu, ale fakt si moc neslibuj. jak to prodas do litru, tak budes rad. Ony i ucty s dobryma statama a s obj279 se za moc neprodaji
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SICKBOY4000: Za čokoládu a pivo ano :) Jak píšeš. Nic unikátního. Spíš bych ho zájemci daroval. I když mi to hlava nebere.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    UNCLE_JIMBO: Kolik myslíš, že má takový účet hodnotu? Nemyslím to nějak zle, ale podle mě nula nic.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    zdar, přestal jsem hrát a mám účet se spoustou pěkných prémiáků, je mi toho trochu líto, takže kdyby měl někdo zájem napište do pošty a určitě se nějak domluvíme - tady to nechci nějak víc rozmazávat, vím že to není uplně košer a někdo by s tím třeba nemusel souhlasit.. (bourrasque, LT 432, T54, revalorise, even 90, T-44-100, 122TM, obj. 252U, škoda T56, Skorpion, char futur, obj 777 II, kanjagpz 105, SU 122-44, AMX 30 plus spousta low tierů.. pošta, díky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jojo na to jsem dneska koukal, jak to presne funguje :D od doby co jsem hral se tohle hodne zmenilo :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: ještě k mechanice view range - maximální dohled je 445m, cokoliv nad tuhle hodnotu ti sice dohled neprodlouží, ale dává ti lepší šance dřív spatřit tank, který má určitou kamufláž - čím víc nad tu mezní hodnotu máš, tím dřív spotneš tank, který bys jinak spotl až kdyby byl u tebe blíž (ale nikdy ne dřív, než je právě 445 metrů vzdálený).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: kuju :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: tak zatím šoupni do toho special slotu tu optiku a budeš mít větší dohled :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: ofc tam mam optiku ne bino sorry, jsem picus... mam tam cvs, optiku a ventu... dohled zatim 450 nemam, protoze mam jen 3skillovou posadku, cekam na knizky z battle passu a pak to tam nabombim :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    tak zrovna u evena je bino viable, vzhledem k tomu, že je to nejlepší pasivní scout ve hře... jestli hraje spíš pasivního scouta tak to bino dává smysl, goal je ofc ale odemknout druhej equip slot a střídat setup podle mapy :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: nejsem si jistý, jestli opravdu používáš to vybavení, o kterém píšeš anebo jenom nevíš, jaké má to které vybavení vlastnosti;

1) dávat na lighta bino není úplně nejlepší řešení. Chceš tam mít coated optics (ale možná ho tam máš a jenom tomu říkáš bino, což je jiný equip) - bino (binocular telescope - přidává 25% view range, aktivuje se po dvou sekundách parkování, při pohybu se ruší // coated optics - přidává 10% view range, je aktivní pořád)
    2) commander vision system ti nepřidává "utajení", ale umožňuje ti produktivněji spotovat vehikly schované za křovím a pohybujicí se vehikly
    3) pokud chceš mít lepší vlastní "utajení", tak tam dej "low noise exhaust system"

A k tvojí otázce - pokud máš setup, o kterém jsi si opravdu jistý, že víš, co dělá, tak stejně neexistuje jednoznačná odpověď. Navíc ten rozdíl, kdy máš vybavení ve specializovaném slotu, není až tak markantní. Každopádně chceš mít view range 450+ a pak ten CVS můžeš mít ve special slotu, pokud ho máš menší, dej místo toho coated optics.

A fakt si rozmysli, jestli tam fakt máš to bino, jestli je to dobrej nápad ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    chlapi mam dotaz: u evena vozim commander vission system, bino a ventu. Mam uz full field modifikace a jde mi o to, co dat do prvniho slotu, kterej mi boostuje scouting. S commander vission system ziskam vic utajeni, ale bino mi da vetsi view range... co je dulezitejsi?

Sorry za stupidni dotaz, ale lajty moc nejezdim, tak si nejsem jistej a na netu je tuna rozdilnejch informaci.

Diky
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    V obchodě za bony jsou dostupné nové položky – a další tanky! | Hlavní novinky | World of Tanks - bezplatná hra s tanky online | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/bond-shop-update-June22/
    Foch 155 za 12k bonů? Asi budu večer utrácet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam