• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    priznejte se, kdo mi krade posledni 3 dny tymy? Zacne bitva a najednou puf pulka myho tymu je fuc :D Jak to treba tyden pred tim bylo fajn, tak ted par dni je to sileny... ty bitvy jsou tak rychly a tak spatny ze jsem rad, ze nastrilim hp svyho tanku
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: četa je určitě znevýhodněná tím, že máš menší šanci na hru proti low tieru... zbytek je skill issue :D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    RALI: no to je taky pěkně na hovno, protože většinou nestihneš za ty tři minuty skoro nic udělat...
    RALI
    RALI --- ---
    MIRROS: A kdyz je to opacne, kam se podivas, tam probijes, team jede jak hodinky a za 3 minuty je to + 5000 hp tak je to jen diky skillu a vlastne si toho clovek ani moc nevsima (taky mi v hlave spis zustane serie nesmyslnych proher nez vyher) :)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Nebo třeba když to včera večer s kamarádem zapnete, že se jako pobavíte v četě, dáte si sedm proher v řadě (takové ty hry, kdy je fakt jedno jestli to tlačíte, nebo sedíte u červené čáry, kdy je to po třech minutách - 5000hp, kdy útočíte a v teamu máte M60 a protivník Chiefa..ok ok. určitě.) a zase to vypnete :D Ať mi nikdo neříká, že sem takové poleno a že ten MM není prostě cinklej. A začínám věřit i tomu, že je četa ještě také dál nějak znevýhodněná.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    00KUBAT: tak vysoke wn8 nemam, ale muj WR za poslednich 1000 her je nekde kolem 48%, je to fakt bida, je uplne jedno, jak zahaju, ale vyhrat je nadlidskej ukon :-/
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Pohodička klídeček...hlavně když má člověk dobrý tým.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Nase slavne prohry :-D skoda, kdybych jednou dementne, tak jsem to mohl dat :-)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHARINGAN: reagoval jsem čistě na ten dotaz kolem 3tího tieru, tam jsou to myslim zbytecný mrdky..
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: vejtaho :)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: hold my beer
    shot-001
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    kokotům zdar
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: wargaming sou čuráci
    GASI
    GASI --- ---
    Koukám, že se tu sešla většina starého NYX klanu :-D Buďte pozdraveni, kokoti :-P
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Kamarádi pojďme to prosím zklidnit a vrátit se k tématu postování slavných proher a nadávání na WG místo osobních invektiv. Sice už s vámi nehraju, ale rád se tu podívám, jak vám to (ne)jde a je mi líto, když tu musím číst jak si mezi sebou zbytečně nadávají lidi, se kterými jsem hrával.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOMETAK: tak to je smutný
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: ok , oprava :)
    a teď bude vědět že je to tu banda kokotů .
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Neni treba myslet, staci vedet :D Ale jinak good point ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: a má pravdu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam