• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Sstyx: Mapa není Česká, ovšem je zde jistá částečná inspirace Křivoklátskem.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MIRROS: máš link? něco jsem už zaslechl...
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    SHARINGAN: Tak uvidíme. Každopádně plus za další mapu. Btw mě hodně pobavila diskuze a vyjádření zaměstnanců WG na oficiálním fóru. :D Aby bylo jasno, tak to není česká mapa :D
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    The New Outpost Map | World of Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=1exxFQVwhKA
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC:
    REPA:
    00KUBAT:
    MIRROS: už jsem přišel na to, čím soudruzi z wg vnesli zmatek do těch battle pass pičovin - člověk snadno zamění "battle pass points" a "battle pass tokens". Ty pointy zmizí s koncem téhle fáze, tokeny zůstanou do 20. prosince a bude ještě jeden run.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Zajímalo by mě, jestli bude něco dodatečného, jako bylo na ShPTK.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Fáze, sezóny. Sám se v tom ztrácím :D snad je to srozumitelné :) Prostě v roce jsou tři BP z kterých se tokeny sčítají.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    BARTUC:
    PRAASHEK:
    Měli by být tři fáze v sezóně mám pocit. Tahle druhá končí teď v srpnu a podle mě na něj naváže hned třetí fáze, která bude končit někdy v listopadu asi. A do toho 20tého prosince půjde utratit tokeny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: tak ono v rukou opravdu dobryho hrace, je to strasna prasarna... v rukou plebsu jako jsem ja je to spis troll picovina, kde vysypes behem 5s klip goldu a jdes do garaze :-)

Obecne, je to pomaly (40km/h max tusim), reload klipu mega dlouhej, mireni dlouhy... na druhou stranu s goldama ten klip dava strasnej ranec a pokud se ti povede dat za hru dva klipy, tak mas slusne nabarveno :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: aha, takže ten aimtime je fakt kokotský, nebo má i nějaké další vlastnosti proč to nehrát?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: ja ji chci spis z principu, neplanuju ji nejak moc hrat, je to desna mrdka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: taky si myslím, že do konce roku budou chtít eště rýžovat na závislosti
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: taky mi na cobru chybí pár tokenů. Jenom teda ten její aiming time (3,63 s) mě asi ponechá klidným i když ji nezískám :)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Pokud si to dobře pamatuju, tak by měl být ještě jeden
    REPA
    REPA --- ---
    PRAASHEK: kurde a mi chybi jeden token na to, abych kupil Cobru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jop, tohle jsem cetl... jako jestli nebude dalsi battle pass, tak budu nasranej, chtel jsem cobru :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC:
    MIRROS: já měl taky takový pocit, jakože tohle byl poslední battlepass run tenhle rok a po něm měly tokeny zmizet. Zajímalo by mě, kde zas dementi něco takového napsali, že to zmátlo i bartuce :) každopádně pravda je totok (je to info přímo ve hře)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: za bony se taky nakupuje .) ale za bony bych si to taky nekoupil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam